İdeal Mimarlık

http://www.idealmimarlik.com/iran

Site İçi Arama

iran

Site içerisinde arama sonucu 472 sonuç bulundu.

İŞLER


HABERLER | FUARLAR

AYMOD Ayakkabı Moda Fuarı

CNR HOLDİNG A.Ş. 
Cnr Ekspo Fuar Merkezi Yeşilköy-Bakırköy- İstanbul 
 
CNR EXPO’da düzenlenen Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı’nda (AYMOD) çocuk ayakkabılarından terliklere, yetişkin ayakkabılarından deri çanta ve aksesuarlara kadar ileri teknoloji ile üretilen ürünler sergilendi. Fuarı, yerli ve yabancı yaklaşık 17 bin sektör profesyoneli ziyaret etti.
 
El yapımı ayakkabı ve çantalar AYMOD’da dikkat çekti. Yüzde 100 doğal yöntemlerle yapılan ayakkabı ve çantaların parlatılması yumurta akı ile yapıştırma işlemi ise çiriş otuyla yapılıyor.
 
Ayakkabı sektöründe dünya modasına yön veren Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD) CNR EXPO Yeşilköy’de 57’inci kez düzenlendi. Fuarı, bin 866’sı yabancı olmak üzere yaklaşık 17 bin sektör profesyoneli ziyaret etti. Toplam 59 ülkeden alım heyetinin ağırlandığı fuara, 1.400’ün üzerinde yerli ve yabancı marka katılım gerçekleştirdi. İtalya, Hollanda, Almanya, Yunanistan, Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya, Suudi Arabistan, Katar, Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri ve İran başta olmak üzere pek çok ülkeden AYMOD’a katılan ayakkabı mağaza zincirleri, yerli firmalar ile ortak üretim yapma talebinde bulundular. 
 
Çocuk ayakkabılarından terliklere, yetişkin ayakkabılarından deri çanta ve aksesuarlara kadar çok sayıda ürün grubunun sergilendiği fuarda, özel tasarımlı ve el yapımı ayakkabı ve çantaların bulunduğu stantlar yoğun ilgi gördü. Birbirinden şık ayakkabıların yer aldığı fuarda, el emeği göz nuru çanta ve ayakkabılar hiçbir kimyasal madde kullanılmadan doğal yollarla elde edilmiş olması ile dikkat çekti. Tasarımcı Fatma Menteş, ayakkabı ve çanta yaparken parlatmayı yumurta akı, yapıştırma işlemini de çiriş otu ile yaptıklarını söyledi. Bir çift ayakkabıyı 10 günde, çantayı ise 3 günde yaptığını ifade eden Menteş, el yapımı ayakkabıların mantar oluşumunu engellediğini sağlık açısından da önemli olduğunu vurguladı.
 
Kadınların vazgeçilmezi tüylü ayakkabılar
Fuarda 2017-18 Sonbahar-Kış sezonu ayakkabı ve saraciye trendleri belirlendi. Gelecek yıl erkek ayakkabılarında kalın tabanlı ayakkabılar, postallar revaçta olacak. Klasik erkek ayakkabılarında kahverengi, bordo, lacivert rengi, spor ayakkabılarda ise mürdüm ve bordo tonları ön plana çıkacak.  Önümüzdeki yıl kadın ayakkabılarında ise kadife ve parlak kumaştan uzun streç çizmeler trend olacak. Tüylü ayakkabılar ve kadife spor ayakkabılar kadınların yaz-kış aylarında vazgeçilmezi olacak. 
 
AYMOD’a sektörden tam destek
AYMOD, CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından,  sektörün öncü kuruluşları Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD), Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme Eğitim Vakfı (TASEV), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu  (TUAF), İstanbul Ayakkabı Esnafı Sanatkarlar Odası (İAESO) desteğinde gerçekleştirildi.

Detaylı Bilgi

Avrasya | Eurasia Asansör Fuarı - CNR Expo

Fuarın Adı : Avrasya Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı
 
Organizasyon : ITF İstanbul Fuarcılık A.Ş. / Cnr Holding
 
Destekleyenler : TASİAD ve ASFED
 
Fuar Alanı : CNR EXPO- İSTANBUL
 

Uluslararası Avrasya Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı, 3 bin 812’si yabancı olmak üzere toplamda 32 bin 922 profesyonel ziyaretçi ağırladı!..

Alanında Avrasya’nın en büyük fuarlarından olan Asansör Fuarı, CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından Asansör Sanayicileri Federasyonu (ASFED), Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) ve KOSGEB’in desteğiyle 22-25 Mart 2017 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköyde düzenlendi

Bu yıl 3’üncüsü organize edilen fuarda, 32 bin 922 sektör profesyoneli ağırlandı, 1 milyar dolar büyüklüğe sahip olan Türk asansör sektörünü bir çatı altında toplayan fuar, 25 bin metrekare alanda gerçekleştirildi.

Aralarında Almanya, İspanya, Bulgaristan, Brezilya, Meksika, İran, Mısır, Katar, Cezayir, Fas, Ukrayna, Gürcistan, Pakistan’ın da bulunduğu 30 ülkeden gelecek alım heyetleri katılımcı firmalarla görüşmeler yapıp, iş bağlantıları kuruldu. 

3 bin civarında firmanın faaliyet gösterdiği Türk asansör sektörünün en büyük buluşması Avrasya Asansör Fuarı, yerli üretimde gelinen noktanın gözler önüne serildiği bir platform olarak öne çıktı.

Asansör kabininden otomatik kapı sistemlerine, elektronik aksamlardan güvenlik sistemlerine ve aksesuarlarına kadar birçok ürünün sergilendiği fuarda, Almanya, Çin, Hindistan, Ukrayna’nın da aralarında bulunduğu 10 ülkeden katılımcının yanı sıra, Türk asansör sektörünün en önemli temsilcilerinin yer aldığı 250 marka en yeni ürünlerini görücüye çıkardı.


Detaylı Bilgi

Hostech By TUSID

Fuar: Hostech By TUSID Uluslararası Otel, Restoran, Kafe, Pastane Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı
 
Organizatör: İstanbul Fuarcılık A.Ş.
 
İş Birliği: TUSİD Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği
 
Yer: CNR EXPO Yeşilköy
 
Hedeflenen Katılımcı: 800
 
Fuar Alanı: 80.000m2
 
Otel, restoran, gastronomi ve mutfak ekipmanları alanında Avrasya’nın en büyük fuarı olan “Hostech by Tusid - Uluslararası Otel, Restoran, Kafe, Pastane Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı”  tamamlandı.
 
CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenen fuar, 4.013’ü yabancı olmak üzere toplam 24.070 profesyonel tarafından ziyaret edildi.  
 
Fuar ve sektörle ilgili bilgi veren Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanvekili Tahsin Öztiryaki, Türk mutfak sektörünün bütün dünyada rüştünü ispatladığını belirterek, şöyle konuştu: “Türk yatırımcılar da sektörümüze daha da fazla güvenmelidir. Bu kadar iyi olduğumuz sektörde ithal ürünlerin talep görmesinin hiçbir sebebi yoktur. Dövizi bu alanda dışarı çıkarmamalıyız, başka işlerde kullanmalıyız. Dünyadaki bütün yatırımcıların gözünün bizim ürünlerimizde olduğu bir dönemde, bizim gözümüz başka ülkelerin ürünlerinde olmamalıdır.” Öztiryaki, “Sektörümüz yüzde 90 yerli ürün kullanımı ile bir otelin a’dan z’ye tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir konuma geldi. Hal böyleyken, Türk yatırımcılarımızdan başarısını ve kalitesini ispat etmiş ürünlerimizin kullanımına özen göstermelerini bekliyoruz” dedi.
 
“Yabancı katılımı açısından gelmiş geçmiş en iyi fuar”
Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TUSİD) Başkanı Ahmet Gürkaynak, bu yıl gerçekleştirilen Hostech by Tusid’in yabancı katılımı açısından gelmiş geçmiş en iyi fuar olduğunu söyledi. 
 
Küresel arenada sıkıntıların yaşandığı bir dönemde bu kadar yabancı alıcının fuara ilgi göstermesinin sevindirici olduğunu ifade eden Gürkaynak, fuarı Almanya, İtalya, Fransa, İngiltere, Hindistan, İsrail, Polonya, İran, Ürdün, Lübnan, Suudi Arabistan, Ukrayna, Rusya, Cezayir ve Yunanistan'ın da aralarında bulunduğu 60 ülkeden gelen sektör profesyonelinin ziyaret ettiğini belirtti. “Fuarda pek çok firma yüklü siparişler aldı. Yalnızca bir firmanın 1 milyon dolarlık sipariş aldığını düşünürsek, fuarın sektöre uzun vadede önemli katkısı olacak” diye konuşan Ahmet Gürkaynak, gastronomi turizminin gelişmesinin sektöre ve fuara bağlı olduğunun altını çizdi.

Detaylı Bilgi

TÜYAP EMITT Turizm Fuarı

EMITT Turizm Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Cumhuriyet Mahallesi, E - 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı, 34500 Büyükçekmece/İstanbul

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı - Emitt, ilk kez 1997 yılında Voyager Uluslararası Turizm ve Tatil Fuarı adıyla Tepebaşı'ndaki Tüyap Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi

İlk iki yıl iç turizm ağırlıklı olarak gerçekleşen fuar, bölge ülkelerinden ve uluslararası turizm camiasından gelen talep üzerine yabancı destinasyonların da tanıtıldığı bir fuar haline geldi.

1999 yılında Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı - EMITT, 2009 Yılından itibaren ITE Turkey bünyesinde yer alan  EUF - E Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenleniyor.

18 yıl içerisinde dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT Turizm Fuarı, her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla bölge sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlıyor.

ITE Group'un "Turizm ve Seyahat" alanında 5 ülkede düzenlediği, bölgelerinin en büyükleri olan 6 fuar sayesinde sektöre özel bir uzmanlığı yer alıyor. ITE Turkey ise EMITT Turizm Fuarı ile 22 yıllık tecrübeye ve uzmanlığa sahip bulunuyor. ITE Group Plc.'nin sağladığı güçlü küresel ağ ile ITE Turkey'in deneyimi ve portföyünü birleştiren EMITT, turizm sektörü için daha güçlü bir sinerji yaratmaya devam edecek.

Fuar Tarihleri: 25 - 28 Ocak 2018
(Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar)

Fuar Saatleri: 10:00 - 18:00

Fuar Alanı: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi
E-5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı, Beylikdüzü / Büyükçekmece 34522 İstanbul - Türkiye

Katılımcılar: Almanya, Azerbaycan, B.A:E, Bahreyn, Beyaz Rusya, Birleşik Krallık, Bosna - Hersek, Brezilya, Bulgaristan, Etiyopya, Filipinler, Filistin, Fransa, Güney Afrika, Gürcistan, Hindistan, İran, İsrail, İtalya, Kuzey Kıbrıs, Kırgızistan, Kosova, Küba, Lübnan, Makedonya, Maldivler, Malta, Mauritius, Meksika, Mısır, Moğalistan, Moldova, Nepal, Özbekistan, Peru, Rusya, Seyşeller, Sırbistan, Sudan, Suudi Arabistan,  Tanzanya, Tayland, Tunus, Ürdün, Vietnam, Yunanistan

Ürün Grupları: 

  • Otel İşletmeleri
  • Turizm İşletmeleri
  • Tur Operatörleri
  • Seyahat Acentaları
  • Turizm Tedarikçileri
  • Resmi Kurumlar
  • Diplomatik Temsilcilikler
  • Etkinlik Organizatörleri
  • Akademik Kurum Ve Kuruluşlar
  • Diğer Turizm Faaliyetleri
  • Basın

Detaylı Bilgi

Win Eurasia Metalworking Fuarı

Şehir : Istanbul

Nerede : Tüyap Exhibition and Congress Center

Uluslararası Sac İşleme, Metal Kesme ve Şekillendirme Teknolojileri Fuarı (WIN Eurasia 2021 Fuarı'nın Bölümü)

 

IGEME'nin (Turkiye İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi) sektörel raporuna göre Türkiye'nin ihraç ettiği imalat makinalarının başında metal biçimlendirme türleri geliyor ve bunlar makina ihracatının %77'sini oluşturuyor. Geri kalan ihracat oranı ise metal kesme makinalarına ait.

Metalworking EURASIA gelişen konsepti ile imalat endüstrisinin profesyonellerine çeşitli ürünler ve çözümler sunmaya devam ediyor.

 

ÜRÜN GRUPLARI

  • Sac Levha, Metal Levha, Yarı İşlenmiş, İşlenmiş Ürünler
  • Şekillendirme Teknolojileri
  • İşleme Teknolojileri
  • Bağlama / Ekleme Teknolojileri
  • Makina Ekipmanları ve Komponentleri
  • Tel Boru ve Profil
  • İş Güvenliği ve Çevre Koruma (Safe@Work)
  • Taşıma-Depolama Sistemleri
  • Süreç Denetimi / Süreçte Kalite Kontrol
  • Donanım-Yazılım
  • Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri
  • Rulman
  • El Aletleri
  • Takım Tezgahları
  • CAD, CAM ve Kontrol Sistemleri
  • Ölçüm, Kalite Kontrol ve Test Cihazları

 

 

WIN Eurasia Hakkında

5 ticari fuarın bir araya geldiği WIN EURASIA yapan, katılımcılar ve ilerleyiş 360 derece imalat sanayini teşhir ve tecrübe etmek için benzersiz bir fırsata sahip olacak. WIN EURASIA, sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine, otomasyon hizmetlerinden elektrik ve elektronik ekipmanlara, hidrolik ve pnömatik hizmetlerden tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistemi bir araya çıkıyor.

 

 

Fuar İstatistikleri 2019:

  • Katılımcı
    • 20 Ülkeden 1.376 Katılımcı
    • 11 salonda 33.110 m2 net stant alanı
    • 4 Ülke pavilyonu; Almanya, Çin, Güney Kore, Tayvan
    • Top 5 Uluslararası Katılımcı Ülkeler: Çin, Almanya, Tayvan, Güney Kore, İtalya
  • Ziyaretçi
    • 111 ülkeden 77.403 ziyaretçi
    • 37 ülkeden 467 uluslararası delegasyon grupları
    •  Top 5 Uluslararası Ziyaretçi Ülkeler: İran, Bulgaristan, Çin, Rusya, Almanya

Detaylı Bilgi

Agroexpo | Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı | İzmir

TARIM FUARCILIĞINDA TÜRKİYE’NİN EN DENEYİMLİ ADRESİ; ORİON FUARCILIK A.Ş.

 

1986 yılında kurulan “Orion Fuarcılık Tanıtım Hizmetleri A.Ş.”, uzmanlık alanı olan tarım fuarı organizasyonlarındaki yolculuğuna İzmir ve Denizli fuarlarıyla devam etmektedir. 1993 yılında Türkiye’nin ilk tarım fuarını Söke - Aydın’da düzenleyen şirketimiz, ülkemizin birçok bölgesinde fuarlar düzenlemiş olup sektörün kuşkusuz en tecrübeli organizasyon firmasıdır.

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın dört büyük tarım fuarından biri olan 16. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 23 – 27 Haziran 2021 tarihlerinde, 80 ülkeden 774 marka katılımcısı ile 126.332 ziyaretçisine beş gün boyunca ev sahipliği yaptı.

?

Pademiden dolayı 2020 ve 2021 yıllarının düzenlenen tek Tarım fuarı olması sektöre büyük moral oldu. Yaklaşık 2 yıldır fiziki fuarlar gerçekleştirilememesinden dolayı tarım sektörü temsilcileri beklediklerinin üzerinde bir verim aldılar. Özellikle yabancı alım heyeti akınına uğrayan Agroexpo sayesinde firmalar, fuarda yer almaktan dolayı katılımlarının çok büyük prestij kazancı olduğunu yorumluyorlar.

Yabancı alım heyeti akınına uğrayan fuarda, katılımcılar bu yıl Agroexpo’ya katılmanın kendilerine büyük prestij kazandırdığını önemle vurguladılar.

?

ALIM HEYETLERİ SAYESİNDE 1,5 MİLYAR DOLARLIK İŞ HACMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

?

Orion Fuarcılık A.Ş.’nin organizasyonuyla en köklü ve en önemli buluşma noktası olan ve tarım sektörü temsilcilerini aynı çatı altında buluşturan Agroexpo, 80 ülkeden 774 marka temsilcisini buluştururken, fuarın ikinci günü Orion Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen “Alım Heyeti İkili Görüşmeleri” ile Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Türki Cumhuriyetleri’nden gelen 287 yabancı alıcı firma yetkilisi, Türk katılımcı firmalar ile bir araya geldi. Ayrıca Ticaret Bakanlığı himayesinde Ege İhracatçı Birlikleri tarafından 42 yabancı alıcı firma yetkilisi ile birlikte fuarın ikinci günü “Alım Heyeti İkili Görüşmeleri” gerçekleştirildi. Toplamda ikili görüşmelere 329 yabancı alım heyeti katılarak yalnızca bu görüşmeler sayesinde yaklaşık 1.5 milyar dolarlık bir iş hacmi gerçekleşti.

 

Türk ve Dünya Tarımı’na çok büyük moral olan 16.AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, son 2 yılın beklenen en büyük ticari platformu oldu.

 

2022 YILINDA DÜNYA TARIMI YİNE 17. KEZ AGROEXPO’DA BULUŞACAK

?

AGROEXPO, 02 - 06 Şubat 2022 tarihleri arasında Türk tarımını dünya tarımı ile 17. kez buluşturmaya hazırlanıyor.

?2022 yılında yine Türkiye’nin en büyük fuar alanı olan Fuar İzmir’de 110 bin metrekarelik kapalı alan içerisinde 12 holün tamamında düzenlenecek olan Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı; 17. yılında yurtdışından önemli üreticiler, tarım ve hayvancılık firmaları, yerli ve yabancı traktör üreticileri başta olmak üzere tüm sektör temsilcilerini ve çiftçilerimizi Ege’nin incisi İzmir’de ağırlayacak.


Detaylı Bilgi

Olivtech İZFAŞ | Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı | İzmir

“Yılmayın ve zeytini bırakmayın” Olivtech - 9. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı, sektörün tüm bileşenlerinin katıldığı bir törenle kapılarını açtı. Fuarın açılışını gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, köylülere ve üreticilere “Yılmayın ve zeytini bırakmayın. Güzel günler göreceğiz” mesajı verdi. 9 Mart’a kadar devam edecek Olivtech’de sektör profesyonelleri; başta zeytin ile zeytinyağı olmak üzere sektöre dair her şeyi bulma fırsatı yakalayacak. Fuar boyunca sürecek tadımlar ve etkinliklerle sektörün nabzı fuarizmir’de atacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Olivtech – 9. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı. Başta zeytin ile zeytinyağı olmak üzere son tüketiciye sunduğu ürünlerin tanıtılması ve ihracatını artırmayı hedefleyen 9. Olivtech Fuarı’nın açılışını İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir Vali Yardımcısı Sultan Doğru, Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, üreticiler, bürokratlar, katılımcılar ile ziyaretçiler yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, “Zeytinyağı ve zeytincilikte çok büyümemize rağmen bir durgunluk, sıkıntı var. Bunu çözmenin iki yolu var. Para kazanılmıyor. Tüm dünya kazanıyor biz kazanamıyoruz” dedi. Yılmayın, bırakmayın Zeytin ve zeytinyağı sektörünün sorunlarının çözülmesi gerektiğini ifade eden Aydoğan, Üretimde büyük gelişme gösterdik. Akhisar’ın her tarafı zeytin. Eski tütün tarlaları ve kullanılmayan tarlalarının tamamı zeytin ağacı olmuş. Üretimdeki azmi tebrik etmek lazım. Sorunumuz zeytin ve zeytinyağının tüketilmesinde. Bunu sivil toplum örgütleri, zeytinyağı satıcıları, hükümet, belediyeler bir araya gelip çözmemiz lazım. Öncelikle iç tüketime gitmeliyiz. Köylüler büyük bir dirençle hala zeytinyağı üretiyor. Kazanamasa da bundan vazgeçmiyor. Bütün köylülere, üreticilere mesaj vereyim; yılmayın ve zeytini bırakmayın. Güzel günler göreceğiz” diye konuştu. Çevre ve gıda tüm dünyanın sorunu Geçmiş yıllarda dünyanın en kaliteli şaraplarının üretildiğini ancak son dönemde bunun da sona erdiğini belirten Aydoğan, “Bu coğrafyada 4-5 bin senedir zeytinyağı ve şarap var. Günümüzde ise birkaç butik şarapçılık kaldı. Fakat altını çizerek söylüyorum bu sadece bize özel bir durum değil. Dünyanın iki tane sorunu var, biri çevre diğeri de gıda. Çevreyi sağlıklı tutamazsan gıda da işe yaramıyor ve kirleniyor. Biz geleneğimize sarılıp büyük bir dirençle zeytin üretmeye devam edelim. Bu fuarı tüm üreticiler ve bilhassa emekçi kadınlarımız adına açıyorum” dedi. 114 katılımcı yer alıyor Bu yıl C Holü’nde düzenlenen 9. Olivtech, yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak. Birbirinden özel ürünlerin tanıtıldığı Olivtech’te; ikisi yabancı, 112’si ise Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden olmak üzere 114 katılımcı bulunuyor. İzmir başta olmak üzere Çanakkale, Hatay, Balıkesir, Aydın, Mersin, Muğla, İstanbul ve Manisa’dan gelecek katılımcılar, 4 gün boyunca sektör profesyonelleri ile buluşacak. Olivtech’te ayrıca İtalya ve Almanya’dan da iki katılımcı yer aldı. 22 ülkeden alım heyetleri geliyor Fuar içinde oluşturulan Hosted Buyer (Alım Heyeti Programı) alanında dünyanın çeşitli noktalarından satın almacılar, katılımcı firmalarla görüşmeler gerçekleştirecek. Olivtech Fuarı kapsamında Gürcistan, İran, Ürdün, Irak, Tunus, Cezayir, Hindistan, Lübnan, Filistin, Suudi Arabistan, Pakistan, Kazakistan, Almanya, Fas, İsviçre, Yunanistan, Sudan, Çin, İspanya, Hollanda ve Makedonya’dan gelen alım heyetleri ilk üç gün boyunca fuarı ziyaret edecek. Görüşmelerle birlikte Türk zeytin, zeytinyağı ve şaraplarının dünyanın her noktasına ulaşması ve bu sayede birçok yeni anlaşmaya imza atılması hedefleniyor. Dört gün etkinlikler sürecek 6 – 9 Mart tarihleri arasında sektörü buluşturacak Olivtech, birbirinden önemli etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Sektörü ilgilendiren toplantı ve seminerlerin yanında Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi’nin Kalite Kontrol Programı Sertifika Töreni ve Uluslararası Zeytin Konseyi – Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Türkiye Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Ödül Töreni gerçekleşecek. WSET, London Wine Academy, Ecole du Vin gibi eğitim kurumlarından önemli birçok sertifikaya sahip, sektörün önemli şarap tadım uzmanlarından, Şarabın ABC’si isimli kitabın yazarı Levon Bağış Olivtech Fuarı’nda olacak. Fuarda sofralık zeytin tadımları da olacak. 6 ve 8 Mart’ta Şahnur Irmak, Ferişte Güngör Öztürk, Meltem Zengin ve Dudu Gönül Tolun “Sofralık Zeytin Tadım Eğitimi”nde çeşitli zeytinlerin tadımını yaptıracak. Fuara katılan tüm firmaların zeytin ve zeytinyağları; İZFAŞ’ın organizasyonu ile Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) temsilcileri ve Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği öğrencileri tarafından Olive Oil Bar ve Olive Bar’da tanıtılacak. Fuar boyunca C Holü’nde ziyaretçilere tadım yapabilmeleri için hizmet verecek. 10:00 ile 19:00 saatleri arasında açık olacak İlk 3 gün sadece sektör profesyonellerine açık olan Olivtech Fuarı’nı dördüncü gün ise son tüketiciler ziyaret edebilecek.


Detaylı Bilgi

h+h Americas | Chicago Textile Fair

Chicago, IL @ Donald E. Stephens Kongre ve Konferans Merkezi, Rosemont

h+h Amerika – Chicago Tekstil Fuarı
Günümüzün iş ortamı için önde gelen bir ticaret fuarı
Kuzey Amerika El Sanatları Endüstrisi için yeni bir platform olan h+h americas'a hoş geldiniz. Bu ticaret fuarı, el sanatları endüstrisi için dünyanın önde gelen ticaret fuarı olan Alman h+h kolonyasının ABD merkezli kardeş etkinliği olacak. Bu gösteriyi ABD'ye getirme kararı, el yapımı işinde alıcılar ve satıcılar arasında ezici bir talebe dayanıyordu.

h+h americas, dijital pazar yeri olan bir B2B ticaret fuarı olacak. 2022'den itibaren h+h americas, her Haziran ayında Chicagoland bölgesinde gerçekleşecek. Etkinlik, geçmişi ve sektörü ne olursa olsun, geçimini fiber sanatlarla sağlayan herkese açıktır.

h+h americas, her tür el sanatını birleştiren her şey dahil bir endüstri etkinliğidir. Sergileyerek, ders alarak, yeni ürünler için kaynak bularak veya etkinlik programımıza katılarak h+h americas'ın bir parçası olun. 22-24 Haziran 2022, Rosemont'taki Donald E. Stephens Kongre ve Konferans Merkezi'ndeki gösteri tarihlerimizi işaretleyin. Sizi orada görmek için sabırsızlanıyoruz!

 

Chicago, IL @ Donald E. Stephens Convention & Conference Center in Rosemont


h+h Americas – Textile Fair
A premier trade show for today’s business environment

Welcome to h+h americas – a new platform for the North American Handicraft Industry. This trade show will become the U.S. based sister event of the German h+h cologne, the world’s leading trade fair for the handicrafts industry. The decision for bringing this show to the US was based on an overwhelming demand among buyers and sellers in the handmade business.

h+h americas will be a B2B trade show with a digital market place. Starting in 2022, h+h americas will take place every June in the Chicagoland area. The event is open to anyone who makes a living in fiber arts, no matter what background or industry sector.

h+h americas is an all-inclusive industry event uniting all types of handicrafts. Become part of h+h americas by exhibiting, taking classes, sourcing for new products or participating in our event program. Mark our show dates which are June 22-24, 2022 at the Donald E. Stephens Convention & Conference Center in Rosemont. We look forward to seeing you there!


Detaylı Bilgi

MÜŞTERİMİZDEN

Karacadağ Kalkınma Ajansı

2006 yılında “pilot” uygulama olarak kurulan İzmir ve Çukurova Kalkınma Ajanslarından sonra, Bakanlar Kurulu’nun 22.11.2008 tarih ve 27062 sayılı Resmî Gazete’de yayınlanan 2008/14306 sayılı “Bazı Düzey 2 Bölgelerinde Kalkınma Ajansları Kurulması Hakkında Karar”ı ile 8 bölgede daha Kalkınma Ajansı kurulması kararlaştırılmıştır. 5449 sayılı Kanunla kurulan Kalkınma Ajansları, bölgesel gelişme ve kalkınmayı gerçekleştirmede “yerelliği” ve “iyi yönetişimi” esas alan yeni bir model sunmaktadır.

Kalkınma Ajanslarının temel kuruluş gerekçesi, “bölgesel gelişme politikalarını yerel bazda uygulayacak kurumsal bir mekanizmanın geliştirilmesi”dir. Kalkınma Ajansları; kamu kesimi, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirmek, kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlamak ve yerel potansiyeli harekete geçirmek suretiyle, ulusal kalkınma plânı ve programlarda öngörülen ilke ve politikalarla uyumlu olarak bölgesel gelişmeyi hızlandırmak, sürdürülebilirliğini sağlamak, bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak amacıyla oluşturulmuş kurumsal yapılardır.

Ajansların kuruluşuyla, kaynakların hem yerinde ve daha etkin kullanılması, hem de iller ve bölgeler arası gelişmişlik farklılıklarının azaltılması ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesi amacıyla İstatistikî Bölge Birimleri Sınıflandırması (NUTS-İBBS) dikkate alınarak alt bölge düzeyinde; planlama, koordinasyon, uygulama, izleme ve değerlendirme fonksiyonları olan yeni hizmet bölgeleri ve birimlerinin oluşturulması hedeflenmiştir. Yereldeki ve iller arasındaki gelişmişlik farklılıklarının giderilmesine yönelik çalışmalar merkezin koordinasyonu ve yönlendirmesi ile Kalkınma Ajansları tarafından yürütülecektir.

2009 yılı Ağustos ayında Genel Sekreterin atanmasının ardından, Ajansımız, bütün kalkınma ajansları için belirlenen temel kuruluş amacına ulaşma yolunda, kurumsallaşmasını hızlı bir şekilde tamamlayarak; çok kısa süre zarfında, bölgesel planlama, programlama, koordinasyon, program yönetme, izleme değerlendirme, yatırım destek ve tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirmeye başlamıştır. 

Sadece hibe dağıtacak bir kuruluş olmayan Kalkınma Ajansı, bölgesel kalkınma ve gelişmenin yönetiminde ve yönlendirilmesinde kamu ve özel sektör ile sivil toplumun işbirliği ve güç birliğini sağlayarak yerelde yeni bir “yönetişim” mekanizması sunmaktadır. Güçlü bir insan kaynakları potansiyelini barındıran Ajansımızda farklı branşlarda en az bir yabancı dil bilen 31 uzman görev yapmaktadır.

Karacadağ Kalkınma Ajansı, 26 Nisan 2010 tarihinden itibaren Avrupa Bölgesel Kalkınma Ajansları Birliği (EURADA)’ne üye olmuştur. Ajans, EURADA üyesi olmakla, farklı ülkelerde kurulmuş olan bölgesel kalkınma ajansları ile bilgi ve tecrübe paylaşma, bölgesel ekonomik kalkınmada “iyi örnekleri” ve yenilikçi teknikleri yakından takip etme ve TRC2 Bölgesinde yaygınlaştırma, farklı kalkınma ajansları arasında işbirliği projeleri geliştirme, AB bölgesel kalkınma stratejileri hakkında bilgi sahibi olma fırsatını bulmaktadır. 

Ajansımıza bağlı olarak Diyarbakır ve Şanlıurfa illerinde faaliyet gösteren Yatırım Destek Ofisleri, hem bölgemizin iş ve yatırım olanaklarının tanıtımını yapmakta, hem yatırımcılara “ücretsiz” danışma hizmeti vermekte, hem de yatırımcıların önündeki “bürokratik engelleri” asgari düzeye indirmeye çalışmaktadır.

Gerek ülkemizde ve özellikle bölgemizde Kalkınma Ajanslarının kurulması, büyük bir heyecan ve beklenti oluşturmuştur. Bu süreçte, bölgemizin potansiyelini harekete geçirmede ve bölgesel gelişmeyi gerçekleştirerek bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmada Kalkınma Ajansımıza büyük görevler düşmektedir.


Detaylı Bilgi

Gipex

ÇOLAKOĞLU A.Ş. 1972 yılında tekstil sanayi mamulleri pazarlama, ithalat ve ihracat faaliyetleri ile ticari hayatına başlamıştır. Global tekstil pazarındaki trendlerin değişmesi ve  tekstil toptancılığında kar marjlarının düşmesi nedeniyle, sanayiye geçme kararı alan firma, 1994 ile 1995 yılları arasında yurtdışı fuarlarını gezerek, dünyadaki iplik trendleri üzerine araştırmalar gerçekleştirdi.

Günümüzün sürekli değişen ve gelişen moda trendinde, esneyen ipliklerin yoğun olarak kullanılacağını gören ÇOLAKOĞLU A.Ş. 1996 yılında İSTANBUL / İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'nde üretime başlayarak, iç giyim, çorap, dokuma, örme gibi sektörlerde kullanılmakta olan kaplamalı iplikler üretimi ile GIPEX” markasını yarattı.

1996 yılında 3 makine ile üretime başlayan ÇOLAKOĞLU A.Ş.  bugün sektörde lider  konuma gelmiş, aylık 150 ton üretim kapasiteli, 100-120 çalışanı olan  modern ve yüksek teknolojideki ek makine parkı, Ar-Ge çalışmaları, bilgi  teknolojileri ve insan kaynağı yatırımları desteği ile üretiminin büyük bir kısmını direkt ve dolaylı olarak yurtdışına göndermekte olan ve “Kalite Değerlidir, Kendi Kendini Öder” sloganıyla, dünya pazarında müşteri memnuniyeti ve ekonomik fiyat olgusu ile fark yaratan bir firma konumundadır.

Ülkemiz tekstil sektöründe yaşanan olumsuz gelişmeler, işletmenin genişletilmesi, maliyet düşürülmesi ve teşvik destekleri kullanımı amaçlı 2009 yılında üretim hattı Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’ne taşınmış olup, genel yönetim İstanbul ofislerinden takip edilmektedir.

2005 yılı Ekim ayında, GIPEX TM markası ile  ISO 9001-2000 Kalite Sistem Belgesi alan  ÇOLAKOĞLU A.Ş. “HEDEF PAZAR DÜNYA”  yaklaşımından hareketle, 2010 Haziran ayında, pazar payının, mümessilliklerin, ürün ve hizmet çeşitlerinin geliştirilmesi, Ortadoğu pazarının yakından takip edilebilmesi amaçlı GIPEX/Suriye Ltd. adı altında Şam/Adra Serbest Bölgesi’nde yeni bir firma kurmuştur.


Detaylı Bilgi

Erenler Medikal

1993 yılında küçük bir şahıs firması olarak kurulan ERENLER MEDİKAL, 2001 yılında Limited firması olarak tüzel yapısını tamamlamıştır. 2005 yılına değin 5 kişilik bir ekip olarak devam eden firmamız, şimdilerde  güven veren büyük bir ağacın dalları misali bünyesinde 40 kişiyi aşkın personeli ile orta ölçekli bir yapıya kavuşmuştur. 

Geniş bir sorumluluk bilinci içerisinde 2007 yılında ithalatla tanışarak  muayene eldiveni ile kaliteli ürün arayışına başladığı günden bu güne 200 den fazla temel ihtiyaç noktasındaki tek kullanımlık medikal malzemeleri, pompa ve sarfları, yüksek kalite yoğun bakım cihazlarını en  ekonomik koşullarda son kullanıcıya sunar hale gelmiştir. Ayrıca firmamız, 2010 yılında medikal kayıt  ve ultrason&video termal printer kağıtlarının da üretimini yaparak başarısını taçlandırmıştır. Akabinde yurtdışında düzenlenen fuarlardaki ziyaretçi kimliğini katılımcı olarak zenginleştirerek  Dubai ARAB HEALTH, Almanya MEDICA, Mısır, İran, Afrika, Nijerya   fuarları ile hem ilgili ülkelerde hem de çevre  ülkelerde  yarattığı katmedeğerin kıvancını yaşamaktadır. 

Şu anda firmamız, 5 katlı 2000m² ofis ve depo alanıyla, yine ayrıca 2000m² iki katlı farklı yerdeki deposuyla, yurtiçi ve yurtdışında kendine inanmış, kader birliği yapmış müşteri camiasıyla, ilkeli ve dürüst hizmet bayrağını daha üst düzeylere taşıma hedefinde ve arzusundadır.


Detaylı Bilgi

CAMUZARES
Camuzares Shoes 1996 yılından beri sektörde hizmet vermektedir.
Modern, Spor ve Fantezi ayakkabı imalatı yapılan firmamızda yurt içine ve yurt dışına üretim yapmaktadır.

Yılda 120 bin üretim yapmaktadır %90 yurt dışına, %10’luk dilimi ise iç pazarda satış yapılmaktadır. Firmamızın aylık kapasitesi 10.000 çift olup, üretimini Rusya, Ukrayna, Azerbeycan, Gürcistan, Yunanistan, Makedonya, Fransa, İngiltere, Hollanda, İran, Dubai, Irak başta olmak üzere ihracat yapıp, yurt içindeki seçkin markalara da üretim gerçekleştirmektedir. Dünya modasını yakın takip eden firmamız ve seçkin modelistlerimizin modelleri ile Camuzares Shoes ayakkabı her sene kendini yenileyen teknolojiyle müşterilerine en iyi hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Her zaman görevimiz Bizimle çalışmak isteyen tüm müşterilerimizin ihtiyaç ve beğenilerini karşılayarak memnuniyetlerini sürekli kılmaktır.


Detaylı Bilgi

ERHAS Suluma Sistemleri

ERHAS Boru ve Makine Ekipmanları Endüstrisi A.Ş. Kurulduğundan bu yana Tarım Sektörünün ihtiyacı olan, Basınçlı Sulama Sistemleri başlığı altında; Yağmurlama Sulama Sistemleri, Damla Sulama Sistemleri, Filtre Sistemleri, Yeni Nesil Kaplinler ve Priz Kolyeler üretmektedir.

Sektöründe ülkemizin ve Avrupa’nın önde gelen firmaları arasında yer alan firmamız, ürettiği ürünler ile ülkemizde ve dünya da basınçlı sulama sistemlerinin kullanılmasında, yaygınlaşmasında ve geliştirilmesinde çalışmalar yapmaktadır.

Firmamız Türkiye’de oluşturduğu bayii ağı ile ürünlerini nihai tüketici olan çiftçilerimize ulaştırırken, bir çok ülkede de distribütörler ve temsilciler aracılığı ile dünya pazarında yer almaktadır.

Her geçen gün ürün yelpazesini artıran firmamız, sulama sektörü ile ilgili yeni ürünler üretmek ve mevcut ürünleri geliştirmek için oluşturduğu Ar-Ge bölümünde yaptığı çalışmalar sonucu birçok yeniliğe imza atmıştır.

Yaptığı yenilikler ile ilgili birçok faydalı model, tasarım tescil ve patent belgelerine sahip olan firmamız 2010 – 2011 yılları arasında geliştirdiği plastik filtre sistemleri ile ilgili dünya üzerinde PCT PATENT hakkına sahip olmuştur.


Detaylı Bilgi

ÖZYUKSEL DERİ SANAYİ ve TİC. A.Ş.

OZYUKSEL DERİ SANAYİ ve TİC. A.Ş. gelişmiş, son derece modern üretim tesislerinde çanta, ayakkabı, deri döşeme ve deri giyim sektörlerine 180-200 modern, klasik ürün çeşitiyle hizmet vermektedir. 

Geniş renk skalamız, farklı ürünlerimiz, özel tasarımlarımız ve yenilikçi yaklaşımlarımız firmamıza deger katan unsurlardır.

Dünya pazarı üzerinde her geçen gün saygınlığını ve kalitesini olgunlaştıran firmamız, iç piyasada geçmişten bugüne taşıdığı kaliteli hizmetini devam ettirmektedir.

Halen ikinci jenerasyonla faliyetlerini sürdüren firmamız , devamlı yenilik felsefesi dogrultusunda ticari yaşantısını sürdürmektedir.

1980 yılında kurulan firmamız geçmişten bugüne kalite standartı ilkelerinden ödün vermemektedir.


Detaylı Bilgi

KATEGORİ

Ahşap Fuar Standı

Ahşap fuar standı | Fuar Stand Tasarımı, Fuar Standı Kiralama ve Fuarcılık sektöründe tüm hizmetleri vermektedir.


Detaylı Bilgi

GALERİ

Sayfa Başı