Select your location language
http://www.idealmimarlik.com/gida
Video wall ekranlarımızla fuar standınızda tüm ilgiyi standınızda toplayın!
Videowall birden fazla ekranın üst üste veya yan yana dizilmesiyle oluşturulan, normal standartların üzerinde çözünürlük ve görüntü kalitesi sağlayabilen dev ekranlardır.
Videowall (Duvar Ekran) oluşturan ekranların çerçeve kalınlıklarının dar olması aktif alanda oluşabilecek kayıpları önlemek açısından en önemli esastır. Videowall u oluşturan endüstriyel paneller LCD ve LED teknolojisine sahip olabilmektedir ve bir videowall da genellikle aynı ekran tipi kullanılır.
VideoWall ürünleri genellikle normalin üzerinde boyutlara sahip alanlarda tercih edilir. Videowall kullanım alanlarına örnek olarak fuarlar, alışveriş merkezleri, stadyumlar, havaalanları, kontrol odaları, haber stüdyoları ve kamuya açık büyük alanlar gösterilebilir.
Birden çok panelin çeşitli matris şekillerinde konumlandırılmasıyla oluşturulan videowall ekranlar özellikle reklam ve promosyon olmak üzere çok geniş kullanım alanlarına sahiptir. Videowall‘ u oluşturan paneller yaygın olarak 46″ ve 55″ boyutlarındadır.
Önceleri plazma ekranların yan yana getirilmesiyle oluşturulan Videowall’lar 2010 yılından itibaren ince kenar (narrow bezel) olarak üretilmeye başlanmıştır. Bu tarihe kadar Videowall sistemleri daha çok kalın çerçeveli plazma paneller kullanılarak oluşturulmaktaydı. Aşağıdaki örnekte kalın kenarlı ve ince kenarlı ekran gruplarından oluşan videowall ların aralarındaki farkları görebilirsiniz.
Gıda sektörünün uluslararası buluşma merkezi haline gelen ANFAŞ FoodProduct Fuarı, siz değerli katılımcılarımızı sektör paydaşlarıyla 25. kez buluşuyor.
Türkiye, coğrafi konumu ve turizmdeki gelişmeleri ile özellikle gıda sektörü ve tedarikçileri için yüksek büyüme potansiyeline sahip bir pazar olarak karşımıza çıkmaktadır. 2023 yılı’na kadar Dünya ekonomisinde ilk 10 arasına girmesi beklenen Türkiye, 2016 yılında gıda sektöründe yüzde 11,2’lik payla, 16 milyar dolar ihracat gerçekleştirmiştir.
Gıda sektörü, 5,3 milyar dolarlık artı değer üreterek, ülke ekonomisinin gelişmesine büyük ölçüde katkı sağlamıştır.
ANFAŞ, katılımcı ve paydaşlarına,yenilenen fuarlarıyla sektöründe uluslararası bir ticaret platformu sunuyor.Ekonomi Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği), TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu), BAİB (Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği), BAKA (Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı), DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu), TÜROFED (Türkiye Otelciler Federasyonu) gibi ülkenin önde gelen kurum, federasyon ve derneklerinin iş birliği ile yurt içi ve yurt dışı tanıtım çalışmaları yürütmektedir.
Bu yıl, FoodProduct ve HotelEquipment fuarlarında köklü bir değişime giden ANFAŞ, uluslararası arenada lider olma hedefiyle, turizm sektörünün en önemli iki fuarını, 40.000 m2 si kapalı, 20.000 m2 si açık olmak üzere toplamda 60.000 m2 lik yenilenen fuar alanının çatısı altında birleştiriyor.
“İş; Burada!” sloganıyla yatırımcılarını büyümeye ve birlikte kazanmanın ortak noktasında yer almaya davet eden 16. MÜSİAD EXPO, küresel iş ağları kurmak, global pazarlarda söz sahibi olmak, KOBİ’leri güçlendirmek ve etkin büyümeyi hızlandırmak üzere iş dünyasını buluşturacak ve B2B görüşmelerle yeni iş fırsatlarının adresi olacak.
Dünyanın birçok ülkesinden profesyonel ziyaretçileri ağırlayan MÜSİAD EXPO, bu yıl 9-12 Kasım tarihlerinde CNR EXPO’da toplam 8 holde 700’ün üzerinde MÜSİAD üyesi yerli ve yabancı şirkete ev sahipliği yapacak. 15. MÜSİAD fuarında 123 ülkeden 7.250 seçkin işadamı ve 100 binin üzerinde ziyaretçi ile iş dünyasını ortak noktada buluşturan EXPO’da, bu sene ziyaretçi sayılarında ciddi bir artış bekleniyor. Fuarda bu yıl çevre ve yapı malzemeleri, inşaat, tekstil, otomotiv, makine, mobilya, gıda, bilgi teknolojileri ve savunma sanayi gibi birçok farklı sektör ziyaretçilerle buluşacak.
Özellikle üretici ve ihracatçı firmalar için daralan pazarlar karşısında, gelişen yeni pazarlara ulaşmak ve bu doğrultuda uluslararası fuarları kullanmak büyük önem teşkil ediyor. En güçlü pazarlama mecralarından biri olan fuarlar, rekabet gücünü kaybetmek istemeyen ve büyümek isteyen firmalar için ciddi önem arz ediyor. Bu bağlamda, MÜSİAD EXPO bu yıl daha da ön plana çıkıyor. Yurt dışından birçok ziyaretçiyi ve alım heyetini ağırlayan fuarın bu yılki öncelikli hedef kıtası; Afrika. Bu yıl Afrika pazarına yönelen MÜSİAD, Nijerya, Nijer, Gana, Fildişi, Etiyopya ve Güney Afrika’daki işadamlarının fuarda yer almalarını sağlayarak iki ülke arasındaki ticareti artırmayı hedefliyor.
20. IBF (Uluslararası İş Forumu)
Müslüman işadamları arasında global iş ağı kurulması amacıyla yola çıkılarak kurulan IBF-International Business Forum, 22 ülkeden işadamları dernekleri başkanlarından oluşan bir icra kurulu (BOG) tarafından yönetiliyor ve güvenilir küresel bir iş ağı sunuyor.
Yılda bir kere yapılan kongre ve beraberindeki ticari faaliyetlerle bir araya gelinen uluslararası iş platformu, bu yıl 20’inci kez 16. MÜSİAD EXPO ile eş zamanlı olarak 9-12 Kasım 2016 tarihlerinde WoW Hotel’de gerçekleşecek.
Başkanlığını T.C. Cumhurbaşkanı’nın yürüttüğü ve T.C. Kalkınma Bakanlığınca koordine edilen İslam İşbirliği Teşkilatı, Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi’nin 2006 yılından bu yana "Resmi İş Forumu" olan IBF’nin, bu yılki ana oturum konusu "İnovasyon Ekonomisi ve Yatırım Ekosistemi" olarak belirlendi. İşini geliştirmek ve büyütmek isteyen ister şirket olsun, ister fikir sahibi girişimci olsun, inovasyon ve girişim merkezli dinamik ekosistemin içinde nasıl bulunacağı ve nasıl fayda sağlayacağı noktasında farkındalık sağlanması amaçlanıyor.
Üç oturumda gerçekleşecek forumun açılış konusu, “Türkiye’nin dirençli ekonomisinin arkasındaki başarı”. Ana oturuma ek olarak üç oturum başlığı da, inovasyon ekonomisi ve yatırım ekosisteminin kurulması için gerekli olan fon, pazar başarısı ve regülasyonların önemini vurgulayan konuları kapsıyor. Yatırım almak için "Nasıl yatırım alınır ve işinizi nasıl büyütürsünüz?", satış başarısı için "Teknolojinin Ticarileştirilmesi ve Pazar Başarısı" ve son olarak verimli bir girişim ekosistemi için paydaşların görevlerini konu alan "Girişimcilik ekosistemini nasıl inşa ederiz?" başlıklı oturumlarından oluşuyor.
3. High Tech Port MÜSİAD
MÜSİAD’ın Türkiye’nin Orta Gelir Tuzağından kurtulması için ortaya koyduğu bir vizyon projesi olarak dikkat çeken High Tech Port MÜSİAD’ın üçüncüsü, T.C. Cumhurbaşkanı’nın himaye ve katılımı, T.C Savunma Bakanlığı’nın destek ve katılımı, T.C. Savunma Sanayi Müsteşarlığı’nın ortaklığı ve sanayicilerin destekleriyle 9-12 Kasım tarihlerinde 16. MÜSİAD EXPO fuarı içinde ayrı bir holde düzenlenecek.
Bu yıl 20'den fazla ülkenin savunma bakanı, kuvvet komutanı, havayolu şirketleri ile Türkiye’nin ileri teknoloji üreten firmaları ve Airbus Boeing, Lockheed Martin gibi önemli üretici firmaların katılacağı fuarda iş geliştirme görüşmeleri yapılacak, odak ve hedef pazarlara sıcak ulaşım ile uluslararası rekabet avantajları sunulacak.
Türkiye gemisinin istikametini işaret eden bir gelecek pusulası olarak nitelendirilen High Tech Port projesiyle, Türkiye’nin teknolojik ürünleri dünya pazarları için görücüye çıkarılırken, Türkiye’nin ileri teknoloji üreten firmalarının ve hedef pazarların bir araya getirilmesi, bu anlamda Türkiye’ye savunma ve havacılık alanında önemli kazanımlar oluşturulması amaçlanıyor.
MÜSİAD EXPO HAKKINDA
MÜSİAD EXPO, katılımcı işadamları ile yatırımcıları bir araya getirerek, ticari işbirliği ve küresel ortaklıklar için yeni fırsatlar sunuyor. Büyük ticaret kapasitesi ve gönül organizasyonuyla, Asya’dan Avrupa’ya Afrika ülkelerinden Türki Cumhuriyetlere kadar yabancı işadamı, yerli ve yabancı katılımcı firmalarla 1993 yılından beri her iki senede bir İstanbul’ da yapılıyor.
Yer .: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Büyükçekmece / İstanbul
Gıda İşlem Makina ve Ekipmanları
Gıda Katkı Yardımcı Maddeleri
Diğer
FRANCHISE SEKTÖRÜ FUAR İLE BÜYÜYOR
Franchise ve bayilik ile büyümek isteyen, yeni iş ortakları arayan markalar, ülkemizin franchising alanındaki ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Franchising Fuarı'nda girişimcilerle bir araya geliyor .
Fuar, birçok markanın ilk çıkış, gelişim ve lansman noktasıyken, bir çoğunun da franchisee sayısını arttırdığı, bir iş platformu…
Fuar sayesinde yeni anlaşmalara, işbirliklerine, franchising ve bayilik sözleşmelerine imza atıyorlar. Fuarın yarattığı yoğun ve verimli ziyaretçi potansiyeliyle katılımcılar, fuardan zincir olma yolunda atılan somut adımlarla ayrılıyorlar.
Tüm sektörleri franchise çatısı altında toplayan fuar Ortadoğu, Balkanlar, ABD, Avrupa Birliği ve Türki Cumhuriyetlerinden gelen yatırımcıları da Türk markalarıyla buluşturuyor. Türkiye, coğrafi konumu ve kıtalar arasında oluşturduğu köprü görevi açısından, bayilik ve franchise vermek isteyen uluslararası markaların öncelikli tercihi oluyor.
Her yıl değişik sektörler, gösterdikleri değişik faaliyetlerle ön plana çıkıyor ve girişimcilerin ilgisini çekiyor.
Fuarın lokomotifini oluşturan ; gıda, emlak, kuru temizleme, cafe-tatlı-pastanecilik,
kozmetik, takı-aksesuar, tekstil-hazır giyim, eğitim, enerji, mobilya, züccaciye, bilişim–telekom, kişisel bakım, mağazacılık, yayıncılık, hizmet ve otomotiv …
Fuar’ın en büyük özelliği ve diğer fuarlardan ayrıştığı nokta, başarısının ölçülebilir olmasıdır.
Katılımcı markaların fuarda yaptıkları ön anlaşmalar, yıllık franchise hedeflerinin oluşmasını sağlamaktadır.
Fuarın Markanıza Katkısı Neler Olacak ?
• Potansiyel girişimcilerle bağlantıya geçmek,
• Yurtdışı / yurtiçi satış bağlantıları kurmak,
• Satış kanallarını geliştirmek için yeni bayi ve franchise adayları ile bir araya gelmek,
• Marka bilinirliğinizi artırmak ve firma tanıtımınızı gerçekleştirmek,
• Fuar süresince gerçekleştirilen seminerlerle bayilik ve franchise sistemi hakkında bilgilenmek,
www.bayimolurmusun.com / www.bayilikhaberi.com portallarında haberlerinizin yayınlanması,
• Bayim olur musun Gazetesi ve Bayim olur musun Dergisi’nde firma haberlerinizin yer alması
• Sektördeki gelişmeleri, yenilikleri takip etmek.
Markaların bayilik / franchise bilgilerine ve ayrıca fuarla alakalı merak ettiğiniz tüm detaylara
www.bayimolurmusun.com.tr ‘den ulaşabilirsiniz.
Her 2 yılda bir gerçekleştirilen FOTEG İSTANBUL Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı, gıda işleme donanımı sağlayıcıları ile gıda üretim sektörü temsilcileri ve üst düzey yöneticilerinin buluşma noktasıdır. Fuar, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen katılımcı ve ziyaretçileriyle geniş bir pazar içerisindeki son eğilimleri öğrenmek için taraflara önemli fırsatlar sağlamaktadır.
Türk ekonomisi geliştikçe Türkiye, Avrupa ve Kuzey Amerika için gıda katkı maddeleri ihracatında büyük bir pazar haline geldi. Sektörde oluşan daha kaliteli katkı maddelerine ve daha çok lezzet çeşidine olan talebin artması nedeniyle FOTEG İSTANBUL bu kazançlı pazara girmek isteyenler için ideal bir sunum yeri oldu. Kaliteli gıda üretiminin ön koşulu olan kaliteli katkı maddelerini yakından tanımak, sektördeki en yeni ürünler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen; daha yüksek standartları hedefleyen üreticiler, pazar paylarını arttırabilecekleri ve yeni aromalar keşfedecekleri etkin bir platform olan FOTEG İSTANBUL fuarında buluşmaktadırlar.
Ambalajlama ve lojistik, gıda sektörü için hayati önem taşıyan faktörlerdendir. Ürünleriniz ne kadar kaliteli olursa olsun, gelişmiş bir ambalaj ve lojistik sisteminiz yoksa kalitenizi korumak mümkün değildir. Son yıllarda Türkiye'de bu bilincin oluşmaya başlamasıyla, ambalaj ve lojistik sektörleri büyük önem kazanmış, bu alanda son çıkan ürünlere olan talep hızla artmıştır. Son yıllarda gıda ambalajlama makinaları ithalatı % 12'lik bir artışla hızla büyümektedir. FOTEG İSTANBUL ambalajlama, taşıma, depolama ve dağıtım konularında, dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonellerini bir araya getirerek kazançlı işbirliklerinin oluşturulacağı verimli bir ticari ortamdır.
FOTEG İSTANBUL unlu mamuller üretim sektörünün en yeni ürün ve hizmetlerle buluşacağı, uluslararası iş bağlantıları kurabileceği ve bilgi alışverişinde bulunabileceği etkin bir platformdur.
Bilindiği gibi günümüzde insan sağlığı en önemli konudur. Sağlığımızı etkileyen çeşitli etmenlerin başında ise beslenmemizi sağlayan gıda ürünleri gelmektedir. Bu nedenle gıda işletmeleri; ürünlerin, güvenli ve hijyen standartlarına uygun şartlarda üretilmesi, bunun sürekliliğinin sağlanması ve tüketiciye sağlıklı koşullarda ulaştırılmasından sorumludur. Ayrıca üretilen tüm gıda ürünlerinin, her aşamada sağlığa ve uluslararası kalite koşullarına uygunluğunun belgelendirilmesi, hem iç pazar hem de Türkiye’nin gıda ihracatı açısından büyük önem taşımakta ve Avrupa Birliği ile entegrasyonda, gıda güvenliği ve hijyen en önemli konulardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu aşamada; Ar-Ge merkezleri, gıda laboratuarları çalışmaları, bu çalışmalar için ihtiyaç duyulan yeni teknolojiler, cihazlar, donanım ve ekipmanlar, belgelendirme hizmetleri ön plana çıkmaktadır.
“Yılmayın ve zeytini bırakmayın” Olivtech - 9. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı, sektörün tüm bileşenlerinin katıldığı bir törenle kapılarını açtı. Fuarın açılışını gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, köylülere ve üreticilere “Yılmayın ve zeytini bırakmayın. Güzel günler göreceğiz” mesajı verdi. 9 Mart’a kadar devam edecek Olivtech’de sektör profesyonelleri; başta zeytin ile zeytinyağı olmak üzere sektöre dair her şeyi bulma fırsatı yakalayacak. Fuar boyunca sürecek tadımlar ve etkinliklerle sektörün nabzı fuarizmir’de atacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Olivtech – 9. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı. Başta zeytin ile zeytinyağı olmak üzere son tüketiciye sunduğu ürünlerin tanıtılması ve ihracatını artırmayı hedefleyen 9. Olivtech Fuarı’nın açılışını İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir Vali Yardımcısı Sultan Doğru, Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, üreticiler, bürokratlar, katılımcılar ile ziyaretçiler yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, “Zeytinyağı ve zeytincilikte çok büyümemize rağmen bir durgunluk, sıkıntı var. Bunu çözmenin iki yolu var. Para kazanılmıyor. Tüm dünya kazanıyor biz kazanamıyoruz” dedi. Yılmayın, bırakmayın Zeytin ve zeytinyağı sektörünün sorunlarının çözülmesi gerektiğini ifade eden Aydoğan, Üretimde büyük gelişme gösterdik. Akhisar’ın her tarafı zeytin. Eski tütün tarlaları ve kullanılmayan tarlalarının tamamı zeytin ağacı olmuş. Üretimdeki azmi tebrik etmek lazım. Sorunumuz zeytin ve zeytinyağının tüketilmesinde. Bunu sivil toplum örgütleri, zeytinyağı satıcıları, hükümet, belediyeler bir araya gelip çözmemiz lazım. Öncelikle iç tüketime gitmeliyiz. Köylüler büyük bir dirençle hala zeytinyağı üretiyor. Kazanamasa da bundan vazgeçmiyor. Bütün köylülere, üreticilere mesaj vereyim; yılmayın ve zeytini bırakmayın. Güzel günler göreceğiz” diye konuştu. Çevre ve gıda tüm dünyanın sorunu Geçmiş yıllarda dünyanın en kaliteli şaraplarının üretildiğini ancak son dönemde bunun da sona erdiğini belirten Aydoğan, “Bu coğrafyada 4-5 bin senedir zeytinyağı ve şarap var. Günümüzde ise birkaç butik şarapçılık kaldı. Fakat altını çizerek söylüyorum bu sadece bize özel bir durum değil. Dünyanın iki tane sorunu var, biri çevre diğeri de gıda. Çevreyi sağlıklı tutamazsan gıda da işe yaramıyor ve kirleniyor. Biz geleneğimize sarılıp büyük bir dirençle zeytin üretmeye devam edelim. Bu fuarı tüm üreticiler ve bilhassa emekçi kadınlarımız adına açıyorum” dedi. 114 katılımcı yer alıyor Bu yıl C Holü’nde düzenlenen 9. Olivtech, yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak. Birbirinden özel ürünlerin tanıtıldığı Olivtech’te; ikisi yabancı, 112’si ise Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden olmak üzere 114 katılımcı bulunuyor. İzmir başta olmak üzere Çanakkale, Hatay, Balıkesir, Aydın, Mersin, Muğla, İstanbul ve Manisa’dan gelecek katılımcılar, 4 gün boyunca sektör profesyonelleri ile buluşacak. Olivtech’te ayrıca İtalya ve Almanya’dan da iki katılımcı yer aldı. 22 ülkeden alım heyetleri geliyor Fuar içinde oluşturulan Hosted Buyer (Alım Heyeti Programı) alanında dünyanın çeşitli noktalarından satın almacılar, katılımcı firmalarla görüşmeler gerçekleştirecek. Olivtech Fuarı kapsamında Gürcistan, İran, Ürdün, Irak, Tunus, Cezayir, Hindistan, Lübnan, Filistin, Suudi Arabistan, Pakistan, Kazakistan, Almanya, Fas, İsviçre, Yunanistan, Sudan, Çin, İspanya, Hollanda ve Makedonya’dan gelen alım heyetleri ilk üç gün boyunca fuarı ziyaret edecek. Görüşmelerle birlikte Türk zeytin, zeytinyağı ve şaraplarının dünyanın her noktasına ulaşması ve bu sayede birçok yeni anlaşmaya imza atılması hedefleniyor. Dört gün etkinlikler sürecek 6 – 9 Mart tarihleri arasında sektörü buluşturacak Olivtech, birbirinden önemli etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Sektörü ilgilendiren toplantı ve seminerlerin yanında Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi’nin Kalite Kontrol Programı Sertifika Töreni ve Uluslararası Zeytin Konseyi – Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Türkiye Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Ödül Töreni gerçekleşecek. WSET, London Wine Academy, Ecole du Vin gibi eğitim kurumlarından önemli birçok sertifikaya sahip, sektörün önemli şarap tadım uzmanlarından, Şarabın ABC’si isimli kitabın yazarı Levon Bağış Olivtech Fuarı’nda olacak. Fuarda sofralık zeytin tadımları da olacak. 6 ve 8 Mart’ta Şahnur Irmak, Ferişte Güngör Öztürk, Meltem Zengin ve Dudu Gönül Tolun “Sofralık Zeytin Tadım Eğitimi”nde çeşitli zeytinlerin tadımını yaptıracak. Fuara katılan tüm firmaların zeytin ve zeytinyağları; İZFAŞ’ın organizasyonu ile Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) temsilcileri ve Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği öğrencileri tarafından Olive Oil Bar ve Olive Bar’da tanıtılacak. Fuar boyunca C Holü’nde ziyaretçilere tadım yapabilmeleri için hizmet verecek. 10:00 ile 19:00 saatleri arasında açık olacak İlk 3 gün sadece sektör profesyonellerine açık olan Olivtech Fuarı’nı dördüncü gün ise son tüketiciler ziyaret edebilecek.
“4. Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, İçerikleri ve Teknolojileri Fuarı“
Food & Nutritional Ingredients 25-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 10. Salonda sektörün önde gelen firmalarına ev sahipliği yapacak. Sektöre ait en son ürün ve teknolojilerin sergileneceği yerli ve yabancı sektör profesyonellerinin buluşma noktası olan Food & Nutritional Ingredients Fuarı; sektörün satın alımlarını karşılamak için eşsiz bir fırsat sunmaktadır.
Dededen kalma arazilerde yaklaşık yarım asırdır biber yetiştiriciliği olan << Kanaat Biber>> 1985 yılında toptan gıda ve baharat sektöründe Gaziantep’in İslahiye ilçesinde faaliyete başlamıştır. Kendi arazilerinde yetiştirmiş oldukları biberleri işlemek amacı ile 1995 yılında Yeşilova köyünde 1.000 m2 alanı olan biber fabrikasını kurmuşlardır. Yaptığı işin kalitesinden dolayı artan talebe cevap verebilmek için ilk entegre tesisini 2000 yılında İslahiye ilçesinde 5.000 m2 alanda kurmuş ve günlük üretimini 25 tona çıkarmıştır. Geniş pazarlara hizmet verebilmek için ikinci kurutma tesisini 2009 yılında kurmuş ve günlük üretim kapasitesini yaklaşık 100 tona çıkarmıştır. << Kanaat Biber>> şuan ki 18.000 m2 lik fabrika alanı ve 8.000 m2lik kapalı alanı ile ülkemizin en geniş üretim tesisine sahiptir.
Tüm yıl boyunca Avrupanın çeşitli ülkelerine biber ihraç etmekte olan << Kanaat Biber>> ülkemizin dörtbir yanındaki toptancılara ve baharat firmalarına ürün tedarik etmektedir. İslahiye yöresinde yetişen biberleri özenle seçerek modern kurutma tesislerinde Gıda Kondeksine ve ISO 22000, ISO 9001 standartlarına uygun üretim yapmaktadır. Kurulduğu ilk günden itibaren hedefi sürekli kendini geliştirmek olan << Kanaat Biber>> BİBERCİZADE markasıyla tüm baharat çeşitlerine Kanaat güvencesiyle tpotan ve perakende sektörüne girmiştir. Bayilerine lojistik destek verebilmek için 20102’un ocak ayında Gimat şubemiz açılmıştır. Sürekli büyümeyi hedef haline getirdiğimiz için İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplam alanı 2000 m2 olan yeni yerimizde siz değerli müşterilerimize hizmete açmış bulunuyoruz. Müşterilerine ürünlerini daha iyi tanıtabilmek için İslahiye merkezde toplam 680 m2li 3 katlı fabrika satış mağazasının Temmuz 2010 açolışını yapmıştır.
Kanaat Biberin Hedefleri: Kazancını yine baharat işine yatırarak sektöründe daima yenilikçi ve kaliteden ödün vermeden çalışanları ve bayileriyle büyümeyi ilke edinmiştir.
İki yüzyılı aşkın deneyimi, çeşitli sektörlere ve 90'dan fazla ülkeye yayılan uzmanlığıyla şirketimiz, dünyanın en büyük sorunlarından bazılarının çözülmesine yardım etmek üzere konumlandırılmıştır.
DuPont; 200 yıldan daha uzun süredir, yenilikçi ürünler, malzemeler ve hizmetler yoluyla global pazarlara birinci sınıf bilim ve mühendislik getirmiştir. Pazar odaklı yeniliklerimiz; her yıl, tarım, gıda, elektronik ve iletişim, emniyet ve korunma, yapı ve inşaat, nakliye ve konfeksiyon dahil çeşitli pazarlara hizmet veren binlerce yeni ürün ve patent uygulamasını piyasaya sürmektedir.
Bugün DuPont; dünyamızın gıda, enerji ve koruma alanında karşılaştığı benzeri görülmemiş zorluklarla mücadele etmektedir ve bu mirasın üzerine kurulu olmaktan gurur duymaktadır. DuPont; 2050 yılında dokuz milyara yaklaşması beklenen dünya nüfusuyla, günümüzün en zor sorunlarına çözümler bulmak için müşterileriyle, hükümetlerle, sivil toplum örgütleriyle ve düşünce liderleriyle birlikte çalışmaktadır.
Birlikte çalışırsak, gelecek nesiller için her yerde yeterli sağlıklı gıda sağlayabilir, fosil yakıtlarına olan bağımlılığı azaltabilir ve insanları ve çevreyi koruyabiliriz.
Bilim ve yenilik dolu bir üçüncü yüzyılın neler yapabildiğini görmek için sabırsızlanıyoruz
İnter Baharat Bakliyat 2007 yılında Nevrez İsaoğulları tarafından kurulmuştur. Türkiye pazarında yer almıştır. 45 ülkden ağırlıkta baharat almak üzere ithalat yapmaktadır. Müşteri odaklı müşteri mennuniyeti prensibi ile çalışmaktadır.
1996 yılında 200 metrekarelik küçük bir alanda Malatya’da üretime başlayan ŞİTOĞLU firması bugün 20.000 metrekare bir alan üzerine kurulu 9.000 metrekare kapalı alanda ve ortalama 120 çalışanı ile üretim yapılmaktadır. Türkiye’de ilk defa sadece pekmez üzerine yatırım yapan bir firmadır. Şu anda %100 doğal olarak ürettiği dut, üzüm,kayısı , harnup (keçiboynuzu) ve hurma pekmezlerinin yanı sıra nar ekşisi, tahin ve soya sosu, reçel çeşitleri ve helva çeşitleri ürünlerini üreterek ürün yelpazesini genişleterek gerek ulusal gerekse de uluslar arası piyasada kendisine önemli bir yer edinmiştir. 1996 yılında üretime başlamadan önce yöresel pazarlarda satılan dut pekmezinin, bugün ulusal ve yerel marketlerin raflarında satılması konusunda öncülük yapmıştır.
En son teknoloji kullanarak üretim yapılan Türkiye’nin en büyük pekmez üretim fabrikasın sahip olan firmamız şu anda günlük 50 ton üretim ve pazarlama kapasitesine sahiptir. Üretim hayatına ilk olarak dut pekmezi üreterek başlayan firmamız daha sonra ürün yelpazesine harnup pekmezi, kayısı pekmezi, üzüm pekmezi, hurma pekmezi, tahin, nar ekşisi sosu, soya sosu, 10 çeşit reçel grubu ve helvayı ekleyerek Türkiye’nin geleneksel damak tadına hitap etmektedir. Ürün çeşitliliğini daha da geliştirmeyi hedeflemektedir.
Ürünümüz geleneksel ürünler olduğu için insan gücü ağırlıklı olmak üzere üretimler yapılıyorken bugün bizim tesisimiz pekmezde, reçel, tahin, helva ve sos gurubunu tamamen el değmeden son teknoloji kullanılarak üretimi paketlenmesi sağlanmaktadır.
Ambalaj ve gıda piyasasına rekabetçi fiyatları ve kaliteli mallarıyla ihtiyaçlara uygun hizmet vermektedir.
Sofora’nın ana faaliyet alanı iç piyasadan aldığı ve uzakdoğudan ithal ettiği ev içi ve ev dışı kullan-at tipi tüketim mallarını yurtiçi ambalaj ve gıda sektörüne pazarlama ve satışını yapmaktır. Bunun yanısıra, uluslararası kalite standartlarında, rekabetçi hammadde, parça, yan ürün, ürün satınalma ve bu ürünleri yurtiçine pazarlama, uluslararası kalite belgeli üretici firma belirleme ve seçme, uzakdoğudaki üretici firmalar ile uzun vadeli kontrat bazında stratejik iş birlikleri oluşturma, üretim tesisi satın alma ve yatırım olanakları sağlama, kalite kontrol, sevkiyat takibi gibi hizmetleri de yapmaktadır.
Sofora,'Doğru Adresiniz' sloganı ve kalitesiyle sizlere hizmet sunmaktadır.
Türkiye ve Dünya genelinde tüm fuar alanlarında stand kurulum hizmeti vermekteyiz.