Select your location language
http://www.idealmimarlik.com/en/izmir
YAPI FUARI - TURKEYBUILD is an international BUILDING MATERIALS and TECHNOLOGIES Summit which has been growing every year since 1978, offering its services in world standards with its increasing number of exhibitors, enriched products and services and increasing domestic and foreign exhibitors.
Construction Fairs - Turkeybuild, Istanbul, Ankara and Izmir, are the leading fairs of Turkey and the regions. Fairs, which are a reliable brand in the national and international arena, grow every year and increase the benefits provided by the sector. Yapı Fuarları - Turkeybuild, representing the Turkish building industry in international arena, brings together 180,000 local and foreign visitors throughout the year. Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul, which is one of the five major building fairs in the world, has the feature of being "the biggest building material fair of the region including Balkans, CIS countries, Middle East and North Africa which Turkey is in."
MOST EXPERIENCED ADDRESS FOR AGRICULTURE FAIRS IN TURKEY; ORION FAIR SERVICES Inc. Co.
?
Orion Fair Services and Public Relations Inc. Co. is founded in 1986 and specialized on fair organizations. Their journey carry on by İzmir International Agriculture and Denizli Agriculture fairs. Company organized Turkey’s first agriculture fair in Söke-Aydın at 1993 and continue to organize fairs in different parts of Turkey throughout the years which makes Orion definitely the most experienced fair organization company in the sector.
?
Turkey’s largest among the four largest International Agriculture and Livestock fair in Europe, 16th AGROEXPO held on 23-27 June 2021. We had 774 brand and 126.332 visitor from 80 countries. Organized B2B Meetings generated around $1,5 billion worth of business volume among the buyer delegations, visitors, exhibitors and company executives.
As it was the first agriculture fair in almost two years the fair has a huge impact on moral of the sector. Especially the delegation participations were beyond expectations and led AGROEXPO exhibitors to sign many prestigious deals during the fair.
?
BUYER DELEGATIONS CREATED 1,5 BILLION DOLAR WORTH OF BUSINESS VOLUME
?
Organized by Orion Fair Services Inc. Co most rooted and important meeting point for the sector AGROEXPO gathered 774 brand from 80 countries. B2B Meetings held by Orion Fair on the second day of the fair by the attendance of 287executive delegates from Europe, Middle East, Africa, Turkic Republics and Turkish exhibitors. Also first day of the fair Buyer Delegations B2B Meetings held under the patronage of Trade Ministry by Aegean Exporters’ Associations with the attendance of 42 foreign company executives. Overall B2B meetings generate 1.5 billion dollar worth of business by the attendance of 329 foreign buyer delegates.
?
In 2022 WORLD AGRICULTURE SECTOR WILL MEET AGAIN FOR THE 17th TIME AT AGROEXPO
?
AGROEXPO is getting ready to gather World and Turkish Agriculture for the 17th time on 2-6 February 2022.
In 2022 once again AGROEXPO International Agriculture and Livestock Fair will be held at Turkey’s largest Fairground, Fuar İzmir, with 110.000 sqm closed area and 12 holes. The fair is aiming to host important international manufacturers, agriculture and livestock companies, local and international tractor manufacturers and our farmers. On its 17th year the fair will be held in İzmir which is also called as the Pearl of Aegean.
2006 yılında “pilot” uygulama olarak kurulan İzmir ve Çukurova Kalkınma Ajanslarından sonra, Bakanlar Kurulu’nun 22.11.2008 tarih ve 27062 sayılı Resmî Gazete’de yayınlanan 2008/14306 sayılı “Bazı Düzey 2 Bölgelerinde Kalkınma Ajansları Kurulması Hakkında Karar”ı ile 8 bölgede daha Kalkınma Ajansı kurulması kararlaştırılmıştır. 5449 sayılı Kanunla kurulan Kalkınma Ajansları, bölgesel gelişme ve kalkınmayı gerçekleştirmede “yerelliği” ve “iyi yönetişimi” esas alan yeni bir model sunmaktadır.
Kalkınma Ajanslarının temel kuruluş gerekçesi, “bölgesel gelişme politikalarını yerel bazda uygulayacak kurumsal bir mekanizmanın geliştirilmesi”dir. Kalkınma Ajansları; kamu kesimi, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirmek, kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlamak ve yerel potansiyeli harekete geçirmek suretiyle, ulusal kalkınma plânı ve programlarda öngörülen ilke ve politikalarla uyumlu olarak bölgesel gelişmeyi hızlandırmak, sürdürülebilirliğini sağlamak, bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak amacıyla oluşturulmuş kurumsal yapılardır.
Ajansların kuruluşuyla, kaynakların hem yerinde ve daha etkin kullanılması, hem de iller ve bölgeler arası gelişmişlik farklılıklarının azaltılması ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesi amacıyla İstatistikî Bölge Birimleri Sınıflandırması (NUTS-İBBS) dikkate alınarak alt bölge düzeyinde; planlama, koordinasyon, uygulama, izleme ve değerlendirme fonksiyonları olan yeni hizmet bölgeleri ve birimlerinin oluşturulması hedeflenmiştir. Yereldeki ve iller arasındaki gelişmişlik farklılıklarının giderilmesine yönelik çalışmalar merkezin koordinasyonu ve yönlendirmesi ile Kalkınma Ajansları tarafından yürütülecektir.
2009 yılı Ağustos ayında Genel Sekreterin atanmasının ardından, Ajansımız, bütün kalkınma ajansları için belirlenen temel kuruluş amacına ulaşma yolunda, kurumsallaşmasını hızlı bir şekilde tamamlayarak; çok kısa süre zarfında, bölgesel planlama, programlama, koordinasyon, program yönetme, izleme değerlendirme, yatırım destek ve tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirmeye başlamıştır.
Sadece hibe dağıtacak bir kuruluş olmayan Kalkınma Ajansı, bölgesel kalkınma ve gelişmenin yönetiminde ve yönlendirilmesinde kamu ve özel sektör ile sivil toplumun işbirliği ve güç birliğini sağlayarak yerelde yeni bir “yönetişim” mekanizması sunmaktadır. Güçlü bir insan kaynakları potansiyelini barındıran Ajansımızda farklı branşlarda en az bir yabancı dil bilen 31 uzman görev yapmaktadır.
Karacadağ Kalkınma Ajansı, 26 Nisan 2010 tarihinden itibaren Avrupa Bölgesel Kalkınma Ajansları Birliği (EURADA)’ne üye olmuştur. Ajans, EURADA üyesi olmakla, farklı ülkelerde kurulmuş olan bölgesel kalkınma ajansları ile bilgi ve tecrübe paylaşma, bölgesel ekonomik kalkınmada “iyi örnekleri” ve yenilikçi teknikleri yakından takip etme ve TRC2 Bölgesinde yaygınlaştırma, farklı kalkınma ajansları arasında işbirliği projeleri geliştirme, AB bölgesel kalkınma stratejileri hakkında bilgi sahibi olma fırsatını bulmaktadır.
Ajansımıza bağlı olarak Diyarbakır ve Şanlıurfa illerinde faaliyet gösteren Yatırım Destek Ofisleri, hem bölgemizin iş ve yatırım olanaklarının tanıtımını yapmakta, hem yatırımcılara “ücretsiz” danışma hizmeti vermekte, hem de yatırımcıların önündeki “bürokratik engelleri” asgari düzeye indirmeye çalışmaktadır.
Gerek ülkemizde ve özellikle bölgemizde Kalkınma Ajanslarının kurulması, büyük bir heyecan ve beklenti oluşturmuştur. Bu süreçte, bölgemizin potansiyelini harekete geçirmede ve bölgesel gelişmeyi gerçekleştirerek bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmada Kalkınma Ajansımıza büyük görevler düşmektedir.
Pasaport Pizza, seçkin bir hizmet anlayışıyla lezzet geleneğini 1998 yılında İzmir’in Kordon semtinde ilk restoranı ile yaşatmaya başlamıştır.
Özel teknikle üretilen pizzaları ve zengin menüleriyle kısa zamanda İzmirliler tarafından benimsenmiştir. Ege Bölgesi başta olmak üzere Akdeniz, Marmara, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgesinde hizmet vermeye devam eden Pasaport Pizza, hızla Türkiye genelinde yayılmaya devam etmektedir.
15 yılı aşkın bir süreden beri kaliteyle özdeşleşmiş markası, modern işletme sistemleri, müşteriye hizmet anlayışı ve kurumsal yapısı ile Pasaport Pizza, Türkiye genelinde 100 şubesi ile pizza restoran sektörüne farklı bir boyut getirmiştir.
Dirinler Şirketler Grubu, 1952 yılından itibaren sanayi ve ticari faaliyetlerini sürdüren bir aile kuruluşudur. Grubun bünyesinde makina ve ürün imalatının yapıldığı dört fabrika ile birlikte bir pazarlama firması, şirketler grubunun ihracat ve ithalat işlerini organize eden bir dış ticaret firması bulunmaktadır. 2010 tarihinde gruba en son katılan firma ise grubun turizm ve liman işletmeciliği firmasıdır.
Dirinler Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. , 1952 yılında İzmir’de kurulmuştur. Şu anda 12.000 m2’si kapalı, toplam 24.000 m2 alan üzerinde 25 ton ile 250 ton kapasiteler arasında C tipi Eksantrik Presler, 160 ton ile 1000 ton kapasiteler arasında H tipi Eksantrik Presler, 60 ton ile 160 ton kapasiteler arasında C tipi Hidrolik Presler, 250 ton ile 500 ton kapasiteler arasında H tipi Hidrolik Presler üretilmektedir. Ayrıca Türkiye’de bir ilk olan, kemik eklemli form pres üretimi de tesislerimizde gerçekleştirilmektedir. Üretimini yaptığımız presler ile başlıca; dövme, kesme, bükme, yüzeysel ve derin çekme, formlama ve delme vs. işlemleri yapılmaktadır.
Tüm ürünlerimiz iki yıl süre ile garanti kapsamımızda olup müşterilerimize uzun süreli servis ve yedek parça garantisi verilmektedir. Aynı zamanda ücretsiz yatırım danışmanlığı hizmeti verilerek müşteri talepleri doğrultusunda özel presler ve özel projeler üretilmektedir. Vizyonumuz sınırsız müşteri memnuniyeti olup, ürünlerimizde “Mamul Mesuliyet Sigortası” bulunmaktadır.
Dirinler Sanayi Makinaları Endüstri ve Ticaret A.Ş.. , Dirinler Makina Sanayii’nin bünyesinde kurulmuştur. Dirinler Sanayi Makinaları, CNC Torna Tezgahı, CNC Dik İşlem Tezgahı, CNC Model İşleme Merkezi, Çift Kolonlu CNC İşleme (Freze) Merkezi üretmektedir. Daha fazla bilgi için www.drinns.com.tr internet adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
Ürünlerimiz, öncelikli olarak Avrupa ülkeleri olmak üzere olarak Almanya, Hollanda ve Fransa’dan, Güney Afrika Cumhuriyeti ve Yeni Zelanda’ya kadar uzanan geniş bir yelpaze içinde yaklaşık 50 ülkeye ihraç edilmektedir
Lupamat Makina Sanayi A.Ş, 1968 yılında hava kompresörü üretmek amacıyla kurulmuştur. Ayrıca kompresörlerin iç pazarda pazarlanması ve satışı amacıyla Kompaş Sanayi ve Ticaret A.Ş adıyla bir firmamız mevcuttur. Toplam 12.000 m2 alanda (6.000 m2’si kapalı) faaliyet gösteren ve “Lupamat” markası adı altında pistonlu/vidalı hava kompresörleri üreten fabrikamız başta Avrupa ve Orta Doğu ülkeleri olmak üzere dünyanın birçok ülkesine ihracat yapmaktadır. Daha fazla ilgi için www.lupamat.com internet adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
Dirinler Döküm Sanayi ve Ticaret A.Ş. , 1974 yılında dökme demir parçalar üretmek amacıyla kurulmuştur. Toplam 25.000 m2 (16.000 m2’si kapalı) alanda yıllık 12.000 ton kapasite ile Rüzgar Enerji Sanayi, Gemi İnşa Sanayi, Ağır Makina Sanayi için büyük ve ağır parçalar, Otomotiv Sanayi için pres kalıpları ve 3500 mm çapa kadar valf ve pompa üreten firmamız başta Avrupa olmak üzere birçok ülkeye kaba veya işlenmiş olarak ihraç etmektedir. Daha fazla bilgi için www.dirinlerdokum.com internet adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
Dirinler Turizm, Liman İşletmeciliği, Seyahat, İnşaat, Akaryakıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. Dirinler Döküm tarafından 07.07.2010 tarihinde Levent Marina’yı da bünyesine alarak faaliyete başlamıştır. Dirinler Şirketler Grubu’na bağlı olarak işletim hakkı satın alınan Levent Marina, grubun en genç şirketidir. Levent Marina tesisleri; marina, liman, teknik hizmetler, akaryakıt ve güvenlik hizmetlerinin verilmesi ile birlikte alışveriş ve eğlence merkezi olarak da kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için www.leventmarina.com.tr internet adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
We provide installation services for all exhibition stand area in Turkey and the world.
Wooden exhibition stands | Fair Stand Design, Fair Booth Rental and Fair services are all services in the sector.