Select your location language
http://www.idealmimarlik.com/ekonomik
Fuar standı yaptırmaya karar verdiğinizde bir seçimle karşı karşıya kalırsınız. İstediğiniz standı kiralamalı mı, yoksa satın mı almalısınız? Her iki seçeneğin de kendine göre avantajları vardır.
Kiralamanın avantajları çoktur. Öncelikle fuar öncesinde harcamalarınızı daha düşük düzeyde tutabilmenize yardımcı olur. Kurulum, söküm, depolama, nakliye gibi işlere vaktinizi ayırmanız gerekmez. Yıllar içinde fuar alanında aldığınız bölümün ölçüleri ve geometrisi değiştiğinde sorun yaşamazsınız. Hem tasarım hem de malzeme açısından her sene yepyeni bir standla fuara katılırsınız.
Buna karşın ilk etapta biraz daha yüksek bir maliyetle standı satın almanız da mümkün olabilir. Bu da yıllar içinde daha ekonomik bir çözüm olabilir. Ancak bu noktada bazı hususlara dikkat edilmesi gerekir. Standı satın aldığınızda ilk kurulumdan sonra, gerek söküm, gerek nakliye ve depolama, gerekse eskiyen ve yıpranan parçaların değişimi gibi maliyetler zaman içinde bu seçimi ekonomik olmaktan çıkarabilir. Ayrıca bu işlere harcayacağınız zaman ve emek firmanızın asıl işine yoğunlaşmaktan sizi alıkoyabilir. Üstelik yeni tasarımlara da kapınızı kapatmış olursunuz.
Fuarı organize eden firmalar katılımcılara nispeten ucuza standart paket standlar vermektedirler. Ancak bu standlar firmanızın diğer katılımcılar arasında öne çıkmasına hiçbir katkı yapmayacak son derece sıradan ve basit standlar olup firmanızın kurumsal kimliği ve renkleri ile ürününüzü hiçbir şekilde yansıtamamaktadırlar.
Üstelik ilk bakışta ekonomik görünmelerine rağmen bu tür standlar ortaya koydukları silik ve bayağı imaj ile firmanızın fuara yatırdığı kaynak ve çabaların meyve vermesini de engeller. Diğer firmalar çok daha dikkat çekici ve kendi ihtiyaçlarına özel inşa edilmiş standları ile fuarı ziyaret edenlerin ilgisini sizden önce çekerler.
Bu nedenle fuara yaptığınız yatırımdan verim almak ve firmanızın prestijine yaraşır bir temsil sağlamak için bu tür standların kullanımı pek önerilmemektedir.
Bunların yerine firmanıza özel tasarlanmış özel fuar standları veya modüler fuar standları dikkatlerin üzerinize çekilmesine ve arzuladığınız tanıtımı sağlamanıza çok daha fazla imkân sağlar.
İdeal Mimarlık; olarak ahşap stand uygulamalarımızda; Sunta, suntalam, lake, kereste, ağaç, ahşap stand, ahşap modüler, tasarım, iç mimari, dış mimarı, ekonomik fiyat ve kalite hizmet anlaşıyışı ile esaslı ürünlerle özgün tasarımlar yaratıyoruz.
Ahşap Tasarım Standlar; ahşap, demir, alçıpan gbi çeşitli malzemeler kullanılarak firmalara Ahşap tasarlanan ve üretilen standlardır.
Ahşap Tasarım Standların en büyük avantajı özgün olması ve müşterinin kurumsal kimliğine göre tasarlanabilmesidir.
Ahşap standlar istek ve tavsiyeleriniz sonucunda, tasarımcılarımızın geniş hayal güçleri sayesinde tasarlanan, ahşap, demir, vb. daha maliyetli ve dayanıklı malzemelerden inşa edilen stand türeridir.
Ahşap Tasarım Standlar piyasada genellikle satılık olarak üretilebilmektedir.
Otel, havuz başı, sahil vb. alanlarda kişiye özel ahşap, modüler stand uygulamalarımız farklı tasarım talepleriniz hızlı ve ekonomik şekilde değerlendirilip ister satılık ister kiralık şekilde hizmetinize sunulmaktadır.
Fuar Alanı: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi
üzey İşleme Teknolojilerini Keşfedin.
Türkiye, dünyanın üç kıtasının, Avrupa, Asya ve Kuzey Afrika'nın birleştiği, "Avrasya" olarak bilinen ekonomik ve politik bölgenin merkezinde bulunmaktadır. Balkanlara, Avrupa'nın geri kalan bölümüne ve Orta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'daki büyümekte olan pazarlara yakınlığı ile eşsiz iş fırsatlar sunmaktadır. Çok sayıda uluslararası şirketin yatırımları Türkiye'nin önde gelen bir yatırım merkezi ve ihracat platformu olduğunu doğrulamaktadır.
Türkiye, aynı zamanda Kafkasya'da ve Orta Asya Türki Cumhuriyetleri'nde en büyük yatırımcı ülkedir. Güçlü kültürel ve tarihsel bağlar nedeniyle Türkiye, bu ülkelerle yapılan iş hacmini geliştirmek için ayrıcalıklı erişim ve mükemmel bir ortam sağlamaktadır.
Türkiye, bir milyarın üstünde tüketiciye ulaşmak için uluslararası pazarda önemli bir piyasadır.
Neden Surface Technology EURASIA'da müşterilerinizle buluşacaksınız?
ÜRÜN GRUPLARI
Gıda sektörünün uluslararası buluşma merkezi haline gelen ANFAŞ FoodProduct Fuarı, siz değerli katılımcılarımızı sektör paydaşlarıyla 25. kez buluşuyor.
Türkiye, coğrafi konumu ve turizmdeki gelişmeleri ile özellikle gıda sektörü ve tedarikçileri için yüksek büyüme potansiyeline sahip bir pazar olarak karşımıza çıkmaktadır. 2023 yılı’na kadar Dünya ekonomisinde ilk 10 arasına girmesi beklenen Türkiye, 2016 yılında gıda sektöründe yüzde 11,2’lik payla, 16 milyar dolar ihracat gerçekleştirmiştir.
Gıda sektörü, 5,3 milyar dolarlık artı değer üreterek, ülke ekonomisinin gelişmesine büyük ölçüde katkı sağlamıştır.
ANFAŞ, katılımcı ve paydaşlarına,yenilenen fuarlarıyla sektöründe uluslararası bir ticaret platformu sunuyor.Ekonomi Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği), TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu), BAİB (Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği), BAKA (Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı), DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu), TÜROFED (Türkiye Otelciler Federasyonu) gibi ülkenin önde gelen kurum, federasyon ve derneklerinin iş birliği ile yurt içi ve yurt dışı tanıtım çalışmaları yürütmektedir.
Bu yıl, FoodProduct ve HotelEquipment fuarlarında köklü bir değişime giden ANFAŞ, uluslararası arenada lider olma hedefiyle, turizm sektörünün en önemli iki fuarını, 40.000 m2 si kapalı, 20.000 m2 si açık olmak üzere toplamda 60.000 m2 lik yenilenen fuar alanının çatısı altında birleştiriyor.
“İş; Burada!” sloganıyla yatırımcılarını büyümeye ve birlikte kazanmanın ortak noktasında yer almaya davet eden 16. MÜSİAD EXPO, küresel iş ağları kurmak, global pazarlarda söz sahibi olmak, KOBİ’leri güçlendirmek ve etkin büyümeyi hızlandırmak üzere iş dünyasını buluşturacak ve B2B görüşmelerle yeni iş fırsatlarının adresi olacak.
Dünyanın birçok ülkesinden profesyonel ziyaretçileri ağırlayan MÜSİAD EXPO, bu yıl 9-12 Kasım tarihlerinde CNR EXPO’da toplam 8 holde 700’ün üzerinde MÜSİAD üyesi yerli ve yabancı şirkete ev sahipliği yapacak. 15. MÜSİAD fuarında 123 ülkeden 7.250 seçkin işadamı ve 100 binin üzerinde ziyaretçi ile iş dünyasını ortak noktada buluşturan EXPO’da, bu sene ziyaretçi sayılarında ciddi bir artış bekleniyor. Fuarda bu yıl çevre ve yapı malzemeleri, inşaat, tekstil, otomotiv, makine, mobilya, gıda, bilgi teknolojileri ve savunma sanayi gibi birçok farklı sektör ziyaretçilerle buluşacak.
Özellikle üretici ve ihracatçı firmalar için daralan pazarlar karşısında, gelişen yeni pazarlara ulaşmak ve bu doğrultuda uluslararası fuarları kullanmak büyük önem teşkil ediyor. En güçlü pazarlama mecralarından biri olan fuarlar, rekabet gücünü kaybetmek istemeyen ve büyümek isteyen firmalar için ciddi önem arz ediyor. Bu bağlamda, MÜSİAD EXPO bu yıl daha da ön plana çıkıyor. Yurt dışından birçok ziyaretçiyi ve alım heyetini ağırlayan fuarın bu yılki öncelikli hedef kıtası; Afrika. Bu yıl Afrika pazarına yönelen MÜSİAD, Nijerya, Nijer, Gana, Fildişi, Etiyopya ve Güney Afrika’daki işadamlarının fuarda yer almalarını sağlayarak iki ülke arasındaki ticareti artırmayı hedefliyor.
20. IBF (Uluslararası İş Forumu)
Müslüman işadamları arasında global iş ağı kurulması amacıyla yola çıkılarak kurulan IBF-International Business Forum, 22 ülkeden işadamları dernekleri başkanlarından oluşan bir icra kurulu (BOG) tarafından yönetiliyor ve güvenilir küresel bir iş ağı sunuyor.
Yılda bir kere yapılan kongre ve beraberindeki ticari faaliyetlerle bir araya gelinen uluslararası iş platformu, bu yıl 20’inci kez 16. MÜSİAD EXPO ile eş zamanlı olarak 9-12 Kasım 2016 tarihlerinde WoW Hotel’de gerçekleşecek.
Başkanlığını T.C. Cumhurbaşkanı’nın yürüttüğü ve T.C. Kalkınma Bakanlığınca koordine edilen İslam İşbirliği Teşkilatı, Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi’nin 2006 yılından bu yana "Resmi İş Forumu" olan IBF’nin, bu yılki ana oturum konusu "İnovasyon Ekonomisi ve Yatırım Ekosistemi" olarak belirlendi. İşini geliştirmek ve büyütmek isteyen ister şirket olsun, ister fikir sahibi girişimci olsun, inovasyon ve girişim merkezli dinamik ekosistemin içinde nasıl bulunacağı ve nasıl fayda sağlayacağı noktasında farkındalık sağlanması amaçlanıyor.
Üç oturumda gerçekleşecek forumun açılış konusu, “Türkiye’nin dirençli ekonomisinin arkasındaki başarı”. Ana oturuma ek olarak üç oturum başlığı da, inovasyon ekonomisi ve yatırım ekosisteminin kurulması için gerekli olan fon, pazar başarısı ve regülasyonların önemini vurgulayan konuları kapsıyor. Yatırım almak için "Nasıl yatırım alınır ve işinizi nasıl büyütürsünüz?", satış başarısı için "Teknolojinin Ticarileştirilmesi ve Pazar Başarısı" ve son olarak verimli bir girişim ekosistemi için paydaşların görevlerini konu alan "Girişimcilik ekosistemini nasıl inşa ederiz?" başlıklı oturumlarından oluşuyor.
3. High Tech Port MÜSİAD
MÜSİAD’ın Türkiye’nin Orta Gelir Tuzağından kurtulması için ortaya koyduğu bir vizyon projesi olarak dikkat çeken High Tech Port MÜSİAD’ın üçüncüsü, T.C. Cumhurbaşkanı’nın himaye ve katılımı, T.C Savunma Bakanlığı’nın destek ve katılımı, T.C. Savunma Sanayi Müsteşarlığı’nın ortaklığı ve sanayicilerin destekleriyle 9-12 Kasım tarihlerinde 16. MÜSİAD EXPO fuarı içinde ayrı bir holde düzenlenecek.
Bu yıl 20'den fazla ülkenin savunma bakanı, kuvvet komutanı, havayolu şirketleri ile Türkiye’nin ileri teknoloji üreten firmaları ve Airbus Boeing, Lockheed Martin gibi önemli üretici firmaların katılacağı fuarda iş geliştirme görüşmeleri yapılacak, odak ve hedef pazarlara sıcak ulaşım ile uluslararası rekabet avantajları sunulacak.
Türkiye gemisinin istikametini işaret eden bir gelecek pusulası olarak nitelendirilen High Tech Port projesiyle, Türkiye’nin teknolojik ürünleri dünya pazarları için görücüye çıkarılırken, Türkiye’nin ileri teknoloji üreten firmalarının ve hedef pazarların bir araya getirilmesi, bu anlamda Türkiye’ye savunma ve havacılık alanında önemli kazanımlar oluşturulması amaçlanıyor.
MÜSİAD EXPO HAKKINDA
MÜSİAD EXPO, katılımcı işadamları ile yatırımcıları bir araya getirerek, ticari işbirliği ve küresel ortaklıklar için yeni fırsatlar sunuyor. Büyük ticaret kapasitesi ve gönül organizasyonuyla, Asya’dan Avrupa’ya Afrika ülkelerinden Türki Cumhuriyetlere kadar yabancı işadamı, yerli ve yabancı katılımcı firmalarla 1993 yılından beri her iki senede bir İstanbul’ da yapılıyor.
2006 yılında “pilot” uygulama olarak kurulan İzmir ve Çukurova Kalkınma Ajanslarından sonra, Bakanlar Kurulu’nun 22.11.2008 tarih ve 27062 sayılı Resmî Gazete’de yayınlanan 2008/14306 sayılı “Bazı Düzey 2 Bölgelerinde Kalkınma Ajansları Kurulması Hakkında Karar”ı ile 8 bölgede daha Kalkınma Ajansı kurulması kararlaştırılmıştır. 5449 sayılı Kanunla kurulan Kalkınma Ajansları, bölgesel gelişme ve kalkınmayı gerçekleştirmede “yerelliği” ve “iyi yönetişimi” esas alan yeni bir model sunmaktadır.
Kalkınma Ajanslarının temel kuruluş gerekçesi, “bölgesel gelişme politikalarını yerel bazda uygulayacak kurumsal bir mekanizmanın geliştirilmesi”dir. Kalkınma Ajansları; kamu kesimi, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirmek, kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlamak ve yerel potansiyeli harekete geçirmek suretiyle, ulusal kalkınma plânı ve programlarda öngörülen ilke ve politikalarla uyumlu olarak bölgesel gelişmeyi hızlandırmak, sürdürülebilirliğini sağlamak, bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak amacıyla oluşturulmuş kurumsal yapılardır.
Ajansların kuruluşuyla, kaynakların hem yerinde ve daha etkin kullanılması, hem de iller ve bölgeler arası gelişmişlik farklılıklarının azaltılması ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesi amacıyla İstatistikî Bölge Birimleri Sınıflandırması (NUTS-İBBS) dikkate alınarak alt bölge düzeyinde; planlama, koordinasyon, uygulama, izleme ve değerlendirme fonksiyonları olan yeni hizmet bölgeleri ve birimlerinin oluşturulması hedeflenmiştir. Yereldeki ve iller arasındaki gelişmişlik farklılıklarının giderilmesine yönelik çalışmalar merkezin koordinasyonu ve yönlendirmesi ile Kalkınma Ajansları tarafından yürütülecektir.
2009 yılı Ağustos ayında Genel Sekreterin atanmasının ardından, Ajansımız, bütün kalkınma ajansları için belirlenen temel kuruluş amacına ulaşma yolunda, kurumsallaşmasını hızlı bir şekilde tamamlayarak; çok kısa süre zarfında, bölgesel planlama, programlama, koordinasyon, program yönetme, izleme değerlendirme, yatırım destek ve tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirmeye başlamıştır.
Sadece hibe dağıtacak bir kuruluş olmayan Kalkınma Ajansı, bölgesel kalkınma ve gelişmenin yönetiminde ve yönlendirilmesinde kamu ve özel sektör ile sivil toplumun işbirliği ve güç birliğini sağlayarak yerelde yeni bir “yönetişim” mekanizması sunmaktadır. Güçlü bir insan kaynakları potansiyelini barındıran Ajansımızda farklı branşlarda en az bir yabancı dil bilen 31 uzman görev yapmaktadır.
Karacadağ Kalkınma Ajansı, 26 Nisan 2010 tarihinden itibaren Avrupa Bölgesel Kalkınma Ajansları Birliği (EURADA)’ne üye olmuştur. Ajans, EURADA üyesi olmakla, farklı ülkelerde kurulmuş olan bölgesel kalkınma ajansları ile bilgi ve tecrübe paylaşma, bölgesel ekonomik kalkınmada “iyi örnekleri” ve yenilikçi teknikleri yakından takip etme ve TRC2 Bölgesinde yaygınlaştırma, farklı kalkınma ajansları arasında işbirliği projeleri geliştirme, AB bölgesel kalkınma stratejileri hakkında bilgi sahibi olma fırsatını bulmaktadır.
Ajansımıza bağlı olarak Diyarbakır ve Şanlıurfa illerinde faaliyet gösteren Yatırım Destek Ofisleri, hem bölgemizin iş ve yatırım olanaklarının tanıtımını yapmakta, hem yatırımcılara “ücretsiz” danışma hizmeti vermekte, hem de yatırımcıların önündeki “bürokratik engelleri” asgari düzeye indirmeye çalışmaktadır.
Gerek ülkemizde ve özellikle bölgemizde Kalkınma Ajanslarının kurulması, büyük bir heyecan ve beklenti oluşturmuştur. Bu süreçte, bölgemizin potansiyelini harekete geçirmede ve bölgesel gelişmeyi gerçekleştirerek bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmada Kalkınma Ajansımıza büyük görevler düşmektedir.
ÇOLAKOĞLU A.Ş. 1972 yılında tekstil sanayi mamulleri pazarlama, ithalat ve ihracat faaliyetleri ile ticari hayatına başlamıştır. Global tekstil pazarındaki trendlerin değişmesi ve tekstil toptancılığında kar marjlarının düşmesi nedeniyle, sanayiye geçme kararı alan firma, 1994 ile 1995 yılları arasında yurtdışı fuarlarını gezerek, dünyadaki iplik trendleri üzerine araştırmalar gerçekleştirdi.
Günümüzün sürekli değişen ve gelişen moda trendinde, esneyen ipliklerin yoğun olarak kullanılacağını gören ÇOLAKOĞLU A.Ş. 1996 yılında İSTANBUL / İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'nde üretime başlayarak, iç giyim, çorap, dokuma, örme gibi sektörlerde kullanılmakta olan kaplamalı iplikler üretimi ile “GIPEX” markasını yarattı.
1996 yılında 3 makine ile üretime başlayan ÇOLAKOĞLU A.Ş. bugün sektörde lider konuma gelmiş, aylık 150 ton üretim kapasiteli, 100-120 çalışanı olan modern ve yüksek teknolojideki ek makine parkı, Ar-Ge çalışmaları, bilgi teknolojileri ve insan kaynağı yatırımları desteği ile üretiminin büyük bir kısmını direkt ve dolaylı olarak yurtdışına göndermekte olan ve “Kalite Değerlidir, Kendi Kendini Öder” sloganıyla, dünya pazarında müşteri memnuniyeti ve ekonomik fiyat olgusu ile fark yaratan bir firma konumundadır.
Ülkemiz tekstil sektöründe yaşanan olumsuz gelişmeler, işletmenin genişletilmesi, maliyet düşürülmesi ve teşvik destekleri kullanımı amaçlı 2009 yılında üretim hattı Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’ne taşınmış olup, genel yönetim İstanbul ofislerinden takip edilmektedir.
2005 yılı Ekim ayında, GIPEX TM markası ile ISO 9001-2000 Kalite Sistem Belgesi alan ÇOLAKOĞLU A.Ş. “HEDEF PAZAR DÜNYA” yaklaşımından hareketle, 2010 Haziran ayında, pazar payının, mümessilliklerin, ürün ve hizmet çeşitlerinin geliştirilmesi, Ortadoğu pazarının yakından takip edilebilmesi amaçlı GIPEX/Suriye Ltd. adı altında Şam/Adra Serbest Bölgesi’nde yeni bir firma kurmuştur.
EMSAŞ, Kazakistan, Özbekistan, Türkiye, Almanya, Belarus'da pek çok proje tamamlamıştır ve profesyönel kadrosuyla büyümesine bugün de devam etmektedir. EMSAŞ, ABD, Belarus, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Angola’da çok çeşitli iş geliştirme faaliyetleri içinde bulunmaktadır. EMSAŞ, gücünü işverenlerinin güvenini kazanarak elde etmektedir.
EMSAŞ, otel kompleksleri, hastaneler ve sağlık kompleksleri, iş merkezleri, konutlar, okullar ve spor merkezleri gibi yapıların anahtar teslimi yapım işlerinde uzmanlaşmış bir şirkettir. Buna ilaveten, EMSAŞ, otoyol, tünel ve köprüler, doğal gaz taşıma ve dağıtım hatları, rüzgar enerji santralleri, güneş enerji santralleri, kojenerasyon-trijenerasyon tesisleri, su arıtma tesisleri gibi özellikli yapıların inşasına ilişkin yeterliliklere de sahiptir. Şirketimiz, projerde sadece inşaat aşamalarında değil tasarım, mühendislik, proje yönetimi ve danışmanlık hizmetlerinde de yer alarak çok yönlü proje desteği sağlamaktadır.
EMSAŞ, kurduğu yerli ve yabancı stratejik ortaklıklar ile gelişmiş mimari, mühendislik ve yapım konularında aradığı teknik ve mimari desteğe her zaman erişmektedir. EMSAŞ, global partnerleri ile yaptığı karşılıklı biligi ve tecrübe paylaşımı sayesinde en son mimari trendler, yapım metodları ve çevresel hususlar ile ilgili daima kendini güncellemektedir.
EMSAŞ'ın teknik kadrosu; bilgisi, tecrübesi, yönetim becerisi ve takım çalışmasına verdiği önem sayesinde, inşaat projelerine özgü ekonomik, çevresel ve süresel zorluklarla mücadele edebilen, gerçekçi öngörülerde bulunan, uygulamada karşılaşılan sorunlara optimum çözümler üreten, işveren ve taraflar arasında güven tesis eden, uzman mühendis ve mimarlardan oluşmaktadır. EMSAŞ, üstlendiği işleri başarıyla tamamlamanın ötesine geçerek, üretim sonucunda, yıllar boyunca hizmet verebilen, sevilen ve itibar gören kent simgesi eserler ortaya çıkarmak için özenli ve hummalı çalışmalar yapmakta ve projelere artı değer katmaktadır. 30 yılı aşkın süredir hedeflerini global arenada gerçekleştiren şirketimiz, her geçen gün büyümekte ve ülkemize ve işverenlerimize sorumluluklarını yerine getirerek hedeflerini daha da ileriye taşımaktadır.
1993 yılında küçük bir şahıs firması olarak kurulan ERENLER MEDİKAL, 2001 yılında Limited firması olarak tüzel yapısını tamamlamıştır. 2005 yılına değin 5 kişilik bir ekip olarak devam eden firmamız, şimdilerde güven veren büyük bir ağacın dalları misali bünyesinde 40 kişiyi aşkın personeli ile orta ölçekli bir yapıya kavuşmuştur.
Geniş bir sorumluluk bilinci içerisinde 2007 yılında ithalatla tanışarak muayene eldiveni ile kaliteli ürün arayışına başladığı günden bu güne 200 den fazla temel ihtiyaç noktasındaki tek kullanımlık medikal malzemeleri, pompa ve sarfları, yüksek kalite yoğun bakım cihazlarını en ekonomik koşullarda son kullanıcıya sunar hale gelmiştir. Ayrıca firmamız, 2010 yılında medikal kayıt ve ultrason&video termal printer kağıtlarının da üretimini yaparak başarısını taçlandırmıştır. Akabinde yurtdışında düzenlenen fuarlardaki ziyaretçi kimliğini katılımcı olarak zenginleştirerek Dubai ARAB HEALTH, Almanya MEDICA, Mısır, İran, Afrika, Nijerya fuarları ile hem ilgili ülkelerde hem de çevre ülkelerde yarattığı katmedeğerin kıvancını yaşamaktadır.
Şu anda firmamız, 5 katlı 2000m² ofis ve depo alanıyla, yine ayrıca 2000m² iki katlı farklı yerdeki deposuyla, yurtiçi ve yurtdışında kendine inanmış, kader birliği yapmış müşteri camiasıyla, ilkeli ve dürüst hizmet bayrağını daha üst düzeylere taşıma hedefinde ve arzusundadır.
Her müşteri bizim için özeldir ve müşteri memnuniyeti, herşeyden önceliklidir. Müşterilerimizin çözüm ortağı ve doğal danışmanı olarak, onları daha yüksek düzeyde memnun etmek için, beklentilerini en ekonomik ve hızlı biçimde karşılayarak mükemmel ürün ve hizmet sunmak birincil görevimizdir. Kalite, kişisel ve kurumsal gelişimimiz için yaşamımızın vazgeçilmez bir unsuru ve şirket kültürümüzün en önemli değeridir. Kalitemiz hakkındaki ölçütü müşterilerimiz saptamaktadır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili müşteri görüş ve önerileri bağlayıcıdır.
Uygun fiyat ve dürüst çalışmayı kendine ilke edinmiş olan firmamız, sorun ve taleplerinize en kolay, en doğru ve hızlı çözümler üreterek satış ve satış sonrası hizmette de sizleri zor durumda bırakmayacak şekilde çalışmaktadır.
Ürünlerimiz, çözümlerimiz, satış sonrası hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi olarak, çalışanlarımız ve müşterilerimiz için değer yaratan bir şirket olmak yegane hedefimizdir.
1966 yılında kurulan ELKO,ekonomik hayata paralel olarak gelişip bu günlere ulaşmıştır.Değişen günümüz otomotiv sanayii sektöründe ELKO müşterileri için en iyi servis,zamanında teslim,kalite gelişim ve uzun süreli çalışma felsefesini hedef olarak benimsemiştir.
Şu an firmamız ağırlıklı olarak Otomotiv,Traktör,Kamyon ve motorsiklet şanzıman ve aktarma organlarının imalat ve pazarlamasını en iyi fiyatlarla piyasaya sunma mücadelesi vermektedir.
Özel siparişler tarafımızca itina ile değerlendirilmektedir.
Kurumsal Referanslar; Mimari, fuar, iç ve dış mekan proje uygulamaları.